Zprávy 2020

23.11.2020

Odstartovali jsme projekt „Pomáhejme si navzájem“

Dne 20.11.2020 jsme odstartovali projekt „Pomáhejme si navzájem“, jedná se o sbírkový projekt, jehož cílem je obdarovat, a tím na šest měsíců ochránit 2 000 vážně nemocných dětí a jejich rodiče speciálními zdravotnickými nanorouškami české výroby.

Nemocné děti s nejrůznějšími onemocněními jsou bohužel v té nejrizikovější skupině, mají sníženou imunitu a již tak každý den bojují s velkými problémy, které jim jejich onemocnění přináší. Proto bychom je velmi rádi společně s laskavými lidmi a společnostmi obdarovali zdravotnickými nanovlákennými rouškami, které je po celý den na 99,9% ochrání před onemocněním COVID-19 a dalšími virovými onemocněními, bakteriemi, prachovými částicemi a smogem, aby se jejich zdravotní stav ještě nezhoršil. Nanovlákenné roušky mají navíc vysokou prodyšnost a nemocným dětem se v nich bude lépe dýchat.

Abychom zajistili roušky pro 2 000 rodin s nemocnými dětmi na následných 6 měsíců roku 2021, potřebujeme na jejich výrobu částku v celkové výši 29 646 000 Kč.

Proto jsme zahájili veřejnou sbírku pod názvem “Pomáhejme si navzájem”, kterou oslovujeme širokou veřejnost a společnosti, aby se k dárcovství na zakoupení nanoroušek připojili.

Ke spolupráci jsme přizvali také celou řadu známých osobností, které nám s velkou radostí a laskavostí pomohou projekt šířit k dalším lidem s žádostí, aby se k pomoci nemocným dětem také připojili.

Rádi bychom v současné nelehké situaci, která v naší zemi panuje, tímto projektem, postupně spojili pro dobrou věc laskavé lidi, známé osobnosti, herce, zpěváky, umělce, sportovce a společnosti.
Věříme, že to laskavou pomocí nás všech společně dokážeme a podaří se nám před Vánocemi udělat dobrý skutek.

Veškeré podrobné informace k projektu „Pomáhejme si navzájem“ najdete na webové stránce www.zivotdetem.cz/pomahejme