Zprávy 2019

28.1.2019

Rok 2018

Zábavné odpoledne 17.9. 2018

17. 9. 2018 se na nám. Míru konal další ročník Zábavného odpoledne pro děti i dospělé, kterým jsme tradičně zahajovali podzimní Srdíčkové dny.

Vy jste se mohli vyfotit s řadou známých umělců, kteří Vám fotografii i podepsali a hned jste si fotku odnesli. Na nám. Míru tentokrát přišli: Michaela Dolinová, Monika a Pavel Trávníčkovi, Hanka Navarová a Jarda Vaculík, Josef Melen, Vlasta Korec, Hanka Křížková, Petra Černocká, Radim Schwab, Kateřina Brožová, Adam Mišík, Marián Vojtko, Andrea Andrei, Magda Reifová a Petr Vacek, Bohuš Matúš, Standa Hložek, Hynek Tomm, Petr Kolář, Monika Absolonová, Ťulda Brousek, FiNe Kids a Taneční studio Andrea. Pro děti bylo připraveno speciální vystoupení a fotografování s klaunem Ferdou a Sněhurkou, v podání Aničky Pávkové. Specialisté od Dr. Očka zdarma vyšetřili vašim dětem zrak. Vaše znaménka a pihy vám zdarma vyšetřili lékaři z Vinohradské nemocnice.

Také jste si mohli dokoupit další předměty pomoci, s logem Život dětem, a doplnit tak svou sbírku. Na našem stánku jste měli k dispozici i krásné nové reflexní přívěsky ve tvaru roztomilých delfínků. Každý stojí 35 Kč a mohli jste je mít v barvách růžové, zelené, modré a hráškové. Stále je najdete na našem eshopu.

Zábavné odpoledne startovalo podzimní Srdíčkové dny, díky kterým jste se snažili najít pomoc dětem, kterým po celý rok pomáháme. Potřebujeme pro ně nakoupit potřebné zdravotní a rehabilitační pomůcky, zdravotní materiál, speciální výživu, ozdravné, rehabilitační pobyty a další potřebná vybavení.

Děkujeme všem, kdo se za námi přišel na nám. Míru podívat a budeme rádi, pokud vás uvidíme osobně na Zábavném odpoledni příště. Můžete opět přijít i se svými kamarády a rodinou. Společně určitě prožijeme příjemné okamžiky.