Zprávy 2016

25.8.2016

V září nás čeká Zábavné odpoledne pro děti a dospělé a Srdíčkové dny

Blíží se Srdíčkové dny

srdicka148x210-201609-MAILV týdnu od 19. do 23.9. pořádá Život dětem tradiční podzimní Srdíčkové dny. Dobrovolníci budou v ulicích měst na území celé České republiky nabízet reflexní srdíčka v různých barvách za 35 Kč, která slouží jako ochranný prvek na silnicích a také oblíbené magnetky se zvířátky na 30 Kč. Výtěžek sbírky je určen rodinám, které se starají o vážně nemocné děti.

srdicka-herci210x297-201609-A-MAILSlavnostní zahájení Srdíčkových dnů se koná ve středu 14.9. od 12:30 do 16:30 na nám. Míru v Praze 2. Všichni jsou srdečně zváni na Zábavné odpoledne pro děti i dospělé.

Na akci vystoupí řada známých umělců – Michal David, Petr Kolář, Václav Noid Bárta, Petra Černocká, Standa Hložek, Kateřina Brožová, Hanka Křížková, Pavel Vítek a mnoho dalších. Kromě toho lékaři z Vinohradské nemocnice zkontrolují návštěvníkům zdarma mateřská znaménka, specialisté z Ortoptiky dr. Očka prohlédnou dětem zrak a orgánový skener zjistí kondici orgánů v lidském těle.

Na nám. Míru se budou moci všichni nechat vyfotit se svým oblíbeným umělcem a odnesou si domů fotku s podpisem a navíc si prohlédnou také nádherné papoušky, například krásně zbarvené ary, se kterými na jevišti vystoupí Václav Vydra, Jan Čenský a Otakar Brousek ml.
Pro děti je připravený klaun a Sněhurka, nejrůznější soutěže i malování obličejů a na maminky čeká vizážistka.

Kromě umělců se akce zúčastní o rodiny, kterým Život dětem pravidelně pomáhá.