Zprávy 2020

7.10.2020

Sbírka Srdce dětem v Lidlu

Už desátým rokem se chystá ve všech prodejnách společnosti Lidl úžasná sbírka Srdce dětem, a to v době od 2. 11. do 15. 11. 2020. Zákazníci si budou moci u pokladen zakoupit samolepku srdíčka za minimální částku 30 Kč a tu si buď odnesou domů nebo ji symbolicky nalepí do velkého srdce ve výloze.

Život dětem, který je pořadatelem sbírku, na webových stránkách www.srdcedetem.cz , připravil osm příběhů nemocných dětí. Můžete se každý týden už od 5. 10. podívat na jeden příběh a dál ho sdílet svým přátelům. Jako první uvidíte příběh malé Laurinky, který trpí autismem. Kromě sdílení příběhu si můžete už nyní zakoupit virtuální srdíčko a pomoci tak vážně nemocným dětem.

Sledujte proto webové stránky www.srdcedetem.cz každý týden a poznejte osudy těch, kterým Život dětem pomáhá už 20 let. Sdílejte tyto příběhy, a navíc zavítejte v první půlce listopadu do Lidlu a nalepte zakoupenou samolepku do velkého srdce. Přidáte se k velké rodině laskavých dárců, kterým život rodin s vážně nemocnými dětmi není lhostejný.

Děkujeme.