Zprávy 2023

30.9.2023

Nové reportáže o vážně nemocných dětech

Již od 30. října si každý, kdo chce přispět rodinám s vážně nemocnými dětmi, může ve všech obchodech Lidl koupit u pokladny samolepku za 30 Kč a tu potom nalepit do velkého srdce ve výloze. Celých 14 dní bude právě v Lidlu probíhat už tradiční sbírka Srdce dětem, která se bude konat po třinácté. Za tu dlouhou dobu vynesla nemocným dětem celkem 285 milionů korun a 8 697 nemocným dětem.

Abychom vám přiblížili, jak se žije rodinám dětí, ke kterým osud nebyl příznivý a připravil jim i jejich rodičům těžkou životní zkoušku, natočili jsme pro vás dalších devět příběhů.

Každý týden vždycky v pondělí už od 11. září zveřejňujeme jednu reportáž. Už jste se mohli seznámit s malou Elenkou, u které rodiče objevili vážnou spinální svalovou atrofii v podstatě náhodou, nebo s malým autistou Filípkem, u kterého se rodiče učí s pomocí odborníků zvládat jeho často agresivní chování a taky s Kamilkou, která musela hned po narození na vážnou operaci.

Pokud se chcete o sbírce Srdce dětem v Lidlu dozvědět více, můžete si taky stránky www.srdcedetem.cz. Dozvíte se, jak jsme pomáhali rodinám s nemocnými dětmi z loňských reportáží a taky, jak sbírka Srdce dětem v Lidlu probíhá.

Děkujeme všem laskavým lidem,
kteří už tradiční sbírku Srdce dětem v Lidlu podpoří.

 

Klikněte zde a prohlédněte si příběhy
a reportáže dětí pro rok 2023
 

(od 11.9. do 6.11.2023 bude každé pondělí zveřejněn jeden příběh)

Fotografie dětí z reportáží