Zprávy 2016

25.10.2016

Kupte si samolepku nebo CD na České poště a pomozte dětem

I nadále na pobočkách České pošty probíhá projekt Dávám srdce dětem, který již od roku 2012 pomáhá rodinám s vážně nemocnými dětmi v celé České republice.

Na přepážkách České pošty jsou k zakoupení charitativní samolepky označené názvem projektu „dávám srdce dětem“ za 30 Kč a vánoční CD „Srdci blíž“ za 50 Kč. Pokud na té „své“ pobočce samolepku nebo CD Srdci blíž nenajdete, ptejte se po ní u přepážek a vedení je určitě rádo objedná v centrále.
ceskaposta-projekt-nahledy

Výtěžek z prodeje i tentokrát pomůže dětem v domácí péči svých rodičů v naší republice, kterým Život dětem zakoupí potřebné přístroje, zdravotní pomůcky nebo uhradí speciální rehabilitace, které zdravotní pojišťovny nehradí.

zd-letak210x297-ceskaposta-eliska-mailMezi vážně nemocné děti, ke kterým směřuje výtěžek sbírky v letošním roce, patří i malá Eliška. Narodila se jako zdravá holčička, ale ve třech měsících začala trpět epileptickými záchvaty. Po mnoha návštěvách u lékařů Elišce diagnostikovali Rettův syndrom. Ten se vyskytuje téměř výhradně u dívčí populace a ovlivňuje hybnost organismu, komunikaci, zrak i motoriku. Ale rodiče Elišky nic nevzdávají. S dcerou pravidelně rehabilitují a mají radost z každého, i sebenepatrnějšího zlepšení.

Pomozte Elišce a dalším dětem, které na naši podporu čekají, a kupte si na České poště samolepku nebo CD Srdci blíž. Děkujeme Vám za pomoc a důvěru, které si velmi vážíme.