Zprávy 2020

27.1.2020

Krásná akce Vlasy s příběhem získala 7 960 Kč pro malého Radečka

V kadeřnickém studiu Elvis na Nuselské ulici 24 v Praze 4 se rozhodli čtyřikrát za rok uspořádat charitativní akci s názvem „Vlasy s příběhem“. Jednou za tři měsíce vyhlásí tzv. „Den navíc“, v rámci kterého všichni, kteří k nim dorazí, aby si nechali ostříhat vlasy, sice za tuto službu zaplatí, ale všechny peníze budou věnovány vybranému nemocnému dítěti. Na konkrétní „Den navíc“ je zapotřebí se objednat, dorazit do kadeřnického studia, po ostříhání zaplatit a poté se každý zákazník podepíše na šek, na který majitelé kadeřnictví večer napíšou konečnou vybranou částku. Tento šek převezme zástupce o.p.s. Život dětem a na základě darovací smlouvy za ni potom vybranému dítěti zakoupí to, co zrovna nezbytně potřebuje.

Prosincový „Den navíc“ byl určený pro malého Radečka, trpícímu vzácným onemocněním, kterému se lidově říká nemoc motýlích křídel. Je to velmi kruté onemocnění, protože kůže takto nemocných je skutečně křehká jako křídla motýla. Sebemenší tlak na kůži vytváří puchýře a odřeniny, které se velmi špatně hojí a musejí se každý den ošetřovat, což je velmi bolestivé. Takto postižená bývá i kůže v jícnu, takže nemocní mají problém s jídlem, které často musí být pouze mixované.

Radeček před Vánocemi získal z tohoto úžasného projektu krásnou částku 7 960 Kč, za kterou majitelům studia Elvis děkuje nejen Radečkova rodina, ale i my všichni v o.p.s. Život dětem.

Další Den navíc se koná 20. března 2020 v kadeřnickém studiu Elvis, na Nuselské ulici 24 v Praze 4. Už nyní se můžete objednat na mobilu: 732 235 322 nebo na mailu: info@vlasyspribehem.cz.