Zprávy 2016

2.12.2016

Evropa 2 srdcem – charitativní koncert se uskuteční 12.12.2016

Přijďte na charitativní akci a potkejte se s hudebními hvězdami a moderátory Evropy 2!
Děti, které trpí závažným onemocněním, potřebují naši péči a lásku. Evropa 2 jim proto společně s hudebními hvězdami a obecně prospěšnou společností Život dětem podává pomocnou ruku.
e2_srdcem_fb-cover_851x315_ok

Udělejte spolu s námi radost těm, kteří to nejvíce potřebují a přispějte už nyní na sbírkový účet 83297339/0800, variabilní symbol 2.

Charitativní sbírka vyvrcholí 12. 12. od 13:00 na Piazzetě Národního divadla (náměstí Václava Havla), Na místě zahrají přední muzikanti unplugged verze svých největších hitů a moderátoři Evropy 2 představí Vánoční hymnu Evropy 2 live!
zd-samolepka-evropa2-davamsrdce-transparent-srgb-web72dpi

Vstup na akci je zdarma, ale budeme moc rádi, když si na místě zakoupíte speciální samolepky a placky za 30 Kč a tím pomůžete nemocným dětem, které naši pomoc potřebují.

Jejich život sebou nese spoustu bolesti a komplikací. Mnozí by už ztratili naději, oni však i přes velké strasti nikdy neztratili víru v lepší zítřky. Svým bojovným duchem a neuvěřitelným odhodláním jsou pro nás všechny inspirací.

Představujeme Vám malé dětské hrdiny, kteří jsou plní optimismu a lásky. Jejich závažná onemocnění jim ale brání v plném rozletu a měnit tento svět k lepšímu. My to ale společně můžeme změnit! Evropa 2 srdcem je charitativní projekt, díky němuž můžeš rozzářit všechny dětské tváře.

PODÍVEJTE SE NA MEDAILONKY JEDNOTLIVÝCH PŘÍBĚHŮ (odkazy na videa se otevírají v novém okně):

evropa2srdcem-matysek-video-thumbMatýsek evropa2srdcem-zoika-video-thumbZoika evropa2srdcem-martinek-video-thumbMartínek
 evropa2srdcem-honzik-lea-video-thumb
Honzík a Lea
evropa2srdcem-samik-video-thumbSamík evropa2srdcem-evropa2-video-thumbEvropa 2 srdcem

Pojďme všichni společně pomoci vážně nemocným dětem!