Zprávy 2020

4.9.2020

Charitativní akce MITSUBISHI

Každý slaví své narozeniny jinak. Někdo doma v soukromí, někdo uspořádá velkou party, a někdo se rozhodne, že pomůže někomu úplně cizímu. K těm posledním patří Lukáš, kterého najdete v prodejně Lidlu v Týně nad Vltavou. Ten jednoho dne zavolal a řekl, že uspořádá v Českých Budějovicích charitativní akci MITSUBISHI sraz a od nás chtěl, abychom našli dítě, kterému pomohou peníze, touto akcí získané. To skutečně nebyl žádný problém, protože Život dětem pomáhá mnoha stovkám dětí v celé republice. A tak v neděli 16. 8. 2020 od 11 hodin proběhla akce MITSUBISHI sraz ve prospěch malé Emičky, která trpí kombinovaným postižením a pochází právě z Českých Budějovic.

Milovníci značky Mitsubishi z celé republiky, dokonce i ze Slovenska přijížděli na střechu IGY centra od 11 hodin, měli možnost se seznámit se správnou údržbou těchto aut a nakonec se projevili Českými Budějovicemi a okolím. Byla to krásná spanilá jízda.

Ještě před ní ovšem Lukáš vysvětlil, proč slaví své narozeniny touto akcí, která má nejen potěšit milovníky značky Mitsubishi, ale taky pomoci Emičce, která přijela i s maminkou. A přijeli jsme i my za naši organizaci Život dětem. Lukášovi se podařilo pro Emičku získat krásných 13 699 Kč, my jsme přidali chybějící peníze a zaplatili Emičce tolik potřebné neurorehabilitace.

Lukášovi a jeho přátelům moc děkujeme, je to krásný příklad nesobeckosti i laskavosti.