Zprávy 2009

16.1.2009

Občanské sdružení Život dětem rozdávalo opuštěným dětem dárky

Občanské sdružení Život dětem připravilo krásného "Ježíška" dětem z Dětského domova Krompach, který pečuje o 48 dětí, dětem z Dětského domova Most a dětem z Dětského domova Dubá-Deštná. Sdružení obdrželo velmi hezká přání, ve kterých si děti napsaly Ježíškovi o různé hračky, oblečení, boty, sportovní potřeby …………….. Vzhledem k tomu, že si na přáníčkách daly velmi záležet a krásně je vytvořily, sdružení se rozhodlo všem dětem přání splnit :).  Obrátilo se na sponzorující společnosti a laskavé lidi, kteří mu dárečky pomohli obstarat. Některé dárečky byly tak specifické, že po nich sdružení dlouho pátralo, ale nakonec vše dobře dopadlo – dětem se přání splnila a pod vánočním stromečkem každé z nich našlo svůj vysněný dárek :). Dětský domov Krompach současně od sdružení Život dětem získal finanční dar ve výši 100.000,- Kč na zakoupení nábytku do dětských pokojíčků a jídelny.

 

Srdečné poděkování za pomoc patří společnosti HP TRONIC – prodejny elektro, a.s., SILEX spol. s.r.o. a Ing. Vladimírovi Růžičkovi. Velké poděkování patří organizaci studentů práv a mladých právníků v ČR – Elsa Praha, která uspořádala předvánoční sbírku pro děti z dětských domovů a tím velmi přispěla k radosti dětí pod vánočním stromečkem.

Závěrečné poděkování patří řediteli obecně prospěšné společnosti Nejsi sám – You are not alone panu Janu Drobnému, který osobně zajistit doručení dárečků do domovů:).  

obrobrobrobrobrobrobrobrobr