Zprávy 2008

15.6.2008

Závody Red Bull Kár v Brně pomohou nemocným dětem

Milujete rychlost, vzružení, napětí před startem a potlesk davu podél závodní dráhy? Nebojíte se řezat zatáčky a používat brzdy vás fakt nebaví? A navíc jste ještě kreativní, řemeslně zručný a všem chcete ukázat, co dokážete? Tak potom nesmíte chybět na závodech Red Bull Kár, které se uskuteční 22. června 2008 v Brně. Moravská metropole tak bude v letošním roce hostit další z významných podniků pro jezdce i konstruktéry. Oproti závodům WTCC, DTM či Moto GP však v závodě nebude rozhodovat pouze rychlost, ale porota složená ze známých osobností bude hodnotit káry podle následujících kritérií: kreativita, show týmu, výsledný čas. Tři nejlepší týmy získají kromě uznání veřejnosti i hodnotné ceny!

 

 

<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: small;">Občanské sdružení<span style="mso-spacerun: yes"> se po dohodě s panem <span style="mso-spacerun: yes"> Z.Rakem rozhodlo <span style="mso-spacerun: yes"> vyslat<span style="mso-spacerun: yes"> studenty , kteří podpoří soutěžící<span style="mso-spacerun: yes"> a zároveň<span style="mso-spacerun: yes"> nabídnou<span style="mso-spacerun: yes"> publiku dárkové předměty <span style="mso-spacerun: yes"> s logem sluníčka občanského sdružení život dětem, kde výtěžek<span style="mso-spacerun: yes"> poputuje do sbírky dětské onkologie. Přejeme vám nádhernou podívanou, příjemně strávené odpoledne a předem děkujeme za pomoc, kterou poskytnete tím, že si zakoupíte<span style="mso-spacerun: yes"> dárkové předměty sdružení.

<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt"><span style="font-size: small;"><span style="font-family: Times New Roman;"> <img src="http://www.adrex.cz/obj/47/clanek_2203_obrazek_detail.JPG" alt="" /> <img src="http://www.adrex.cz/obj/49/fotogalerie_foto_14778_foto_vetsi.jpg" alt="" width="200" height="132" />