Zprávy 2014

14.12.2014

Tisková konference k pátému ročníku, přímého přenosu zábavné vánoční show Srdce pro děti se uskuteční za účasti 23 známých osobností v úterý 16.12. od 10hod. v prostorách Francouzské restaurace Art Nouveau v Obecním domě

Přijďte společně s námi a známými osobnostmi posnídat, získat informace k přímému přenosu a podpořit tak krásný a ojedinělý projekt tím, že o něm napíšete milý článek.

Samotný přímý přenos se koná v neděli 28. prosince 2014 od 20.15 hod. v přímém přenosu na obrazovkách TV Prima z prostor pražské noční zoologické zahrady a Goja Music Hall.
Diváci se mohou těšit na zcela novou koncepci v režii Jiřího Adamce.

Benefiční galavečer Srdce pro děti je koncipován jako zábavná vánoční show, do které se zapojí více než 60 známých osobností, a na kterém vystoupí přední čeští umělci: Karel Gott, Petr Kolář, Michal David, Petra Janů,  Pavel Šporcl, Hana Zagorová, Bára Basiková, Monika Absolonová, Diana Kalashova, Adam Mišík, Pavel Vítek, Felix Slováček, Jana Adamcová, Marian Vojtko s Michaelou Gemrotovou a Monika Sommerová.

Součástí celého projektu je živé call centrum, do kterého TV Prima vybrala nejoblíbenější herce, herečky, moderátory a další známé tváře, ke kterým patří: Terezie Kašparovská,Tomáš Hauptvogel, Karel Voříšek, Sandra Parmová, Roman Fojta, Monika Leová, Laďka Něrgešová, Bára Kozáková, Michal Janotka, Ondřej Sokol, Petr Vondráček, Alois Švehlík, Jana Janěková, Henrieta Hornáčková, Jiří  Štěpnička, Filip Čapka, Igor Chmela, Markéta Hrubešová, Petr Lněnička, Ladislav Hampl, Hana Gregorová, Jiří Dvořák, Martin Kraus, Miroslava Pleštilová, Ondřej Veselý, Jitka Smutná, Alice Bendová, Tomáš Materna, Lukáš Langmajer, Alžběta Vaculčiaková, Anna Fialová, Vlasta Korec, Kamila Špráchalová, Veronika Jeníková. Ti se pro slavnostní večer společně se zpěváky Karlem Gottem, Dianou Kalashovou, Monikou Absolonovou, Mariánem Vojtkem, Josefem Vágnerem, Adamem Mišíkem, Pavlem Vítkem, Janou Adamcovou stanou v přímém přenosu operátory v call centru, odkud povedou přes telefonní spojení dialogy s telefonujícími dárci finančních prostředků.

Galavečerem televizní diváky provede Alois Švehlík, Tereza Kostková a Tomáš Kraus

 

Výtěžek benefičního galavečera Srdce pro děti je přímo určen na nákup zdravotních pomůcek pro děti nemocné  mukopolysacharidózou, nemocí EB  tzv. „motýlích křídel“, dětskou mozkovou obrnou, autismem, svalovou atrofií a dystrofií, dětem s onkologickým onemocněním, kombinovaným onemocněním a cystickou fybrózou, které jsou v domácí péči svých rodičů.

Široká veřejnost může už nyní přispívat na pomoc vážně nemocným dětem zasláním dárcovské DMS  ve tvaru DMS SRDCEPRODETI na číslo 87777 v ceně 30 korun a současně se může zapojit do dražby nádherných andělů, která probíhá na Aukro.cz od 22.12. do 28.12.. Jedná se o 60cm vysoké sochy slonů a lva vyřezané ze dřeva, které svým osobitým uměním pro dobrou věc vlastnoručně vyzdobili: Lucie Bílá, Dominik Hašek, Petr Kolář, Michal David, Pavel Šporcl, Tomáš Klus a Monika Absolonová. (sochy uvidíte přímo na tiskové konferenci)
Dražba  bude prezentována také v rámci přímého přenosu a její výtěžek bude přičten k celkovému výtěžku v závěru programu.

Jedná se již, o pátý ročník benefičního galavečera Srdce pro děti, který doposud pomohl stovkám vážně nemocných dětí v domácí péči svých rodičů.

Další informace o projektu benefičního galavečera – Srdce pro děti se dozvíte přímo na tiskové konferenci, kde je pro všechny laskavé novináře připraveno snídaňové menu od partnera projektu Francouzské restaurace Art Nouveau.

Podpora novinářů a sdělovacích prostředků je nesmírně důležitá, s Vaší pomocí se podaří o projektu Srdce pro děti a přímém přenosu informovat velké množství lidí a dotáhnout tak celý projekt do krásného konce, na kterém jsou obdarované vážně nemocné děti.

Těšíme se na Vás.

Vaši účast, prosím potvrďte na e-mail zivotdetem@zivotdetem.cz
Telefonický kontakt: 284840516, 608080870 – paní Vlasta Kovářová

obr