Zprávy 2014

16.9.2014

Podzimní Srdíčkové dny jsou za dveřmi

V týdnu od 22. do 26. září pořádáme naši tradiční veřejnou sbírku známou pod názvem Srdíčkové dny. Tentokrát se do sbírky můžete zapojit zakoupením nových magnetek se zvířátky v ceně 30 Kč, přívěsku ke klíčům se srdíčkem za 35 Kč, a také zakoupením reflexního přívěsku ve tvaru čtyřlístku za 35 Kč, které vám budou na ulicích nabízet laskaví a milí studenti středních škol a učilišť po celé České republice. Všichni studenti budou mít u sebe kasičku a igelitovou tašku s logem naší o.p.s. Život dětem, visačku se jménem prodávajících i názvem školy a také sbírkové povolení.
Sbírkové předměty jsou symbolem štěstí pro ty, kteří si je zakoupí a současně symbolem štěstí a naděje pro vážně nemocné děti a jejich rodiče, kterým z výtěžku sbírky budeme pomáhat.

Magnetky je možné umístit na ledničku, aby Vám připomínaly Vaši laskavou pomoc. Stejné je to u přívěsků, které si můžete zavěsit na kabelku, batoh, nebo třeba i kočárek a mít každý den dobrý pomoci z pomoci. Přívěsek ve tvaru čtyřlístku je navíc reflexní a funguje jako ochranný prvek v silničním provozu.

 

Srdíčkové dny pořádáme již 15 let a máme obrovskou radost, že můžeme díky laskavému přispění Vás všech každoročně pomoci velkému počtu nemocných dětí z celé České republiky a přispět tak ke zlepšení jejich zdravotního stavu a k usnadnění mnohdy velmi nelehkého života dětí. Z výtěžků sbírek nakupujeme nejrůznější zdravotní pomůcky, ke kterým patří invalidní vozíčky, zdravotní kočárky…., dále pořizujeme rehabilitační pomůcky, hradíme zdravotní materiál, speciální výživu, ozdravné, rehabilitační pobyty a mnoho dalšího.
Buďte tak moc hodní a podpořte letošní podzimní Srdíčkové dny.
Díky Vám můžeme pomoci další dětem, které na pomoc se svými rodiči čekají.
Se srdečným poděkováním za Vaši laskavou přízeň a podporu.
Život dětem