Zprávy 2014

21.3.2014

24.653.912,20 Kč pomává vážně nemocným dětem po celé naší České republice

Těší nás, že jsme mohli díky velmi laskavé přízni a podpoře od milých dárců z široké veřejnosti a společností, kterých si nesmírně vážíme, v roce 2012 a 2013 zakoupit pro vážně nemocné děti dary v celkové výši  24.653.913,20 Kč. K těmto darům patří nejrůznější přístroje, invalidní vozíčky, zdravotní kočárky, ošetřovací materiál, ozdravné a rehabilitační pobyty a další pomůcky, které pomáhají k jejich uzdravení a které usnadňují jejich každodenní život.

Jsme velmi šťastní, že jsou v naší poměrně malé zemi lidé se srdíčkem na správném místě, kterým není lhostejný nepříznivý osud druhých v našem případě bezbranných dětí.

 

 

Díky těmto srdečným a laskavým lidem můžeme pomáhat a to je opravdu úžasné. Nemůžeme bohužel pomoci všem, ale každý z nás může pomoci někomu 🙂

Všem těmto dárcům a dalším našim podporovatelům z celého srdce přejeme, aby jim poskytnutá pomoc přinesla nejen štěstí, ale také radostný život plný lásky a především zdraví, které je opravdu vzácné.

 

<span class="userContentSecondary fcg">

obrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobr