Zprávy 2013

20.11.2013

Křest nového alba „Srdci blíž“ – hudební novinky roku

Křest nového alba „Srdci blíž“s vánočními písněmi a koledami, které vydala naše o.p.s. Život dětem a které nazpívali naši přední především rockoví zpěváci se uskuteční 21.11. od 19.30 hod. v Hotelu Hilton Clou9 Sky Bar&Lounge.

Součástí křtu jsou živá vystoupení slavných českých zpěváků. V záři reflektorů Cloud9 vystoupí mimo jiné Petr Kolář, Vilém Čok, Petra Janů, Lešek Semelka,  Edie Stoilow, Tomáš Hajíček – Krusipusk, Jana Kratochvílová a Jiří Hrubeš, Miloš Dodo Doležal, Diana Kalashová a další zpěváci.

Celým večerem provází Tomáš Kraus.

Nové album obsahuje celkem 15 krásných vánočních písní a koled, které nazpívali a nahráli na pomoc vážně nemocným dětem s radostí a láskou: Bára Basiková s Michalem Pavlíčkem, Petr Kolář, Václav Noid Bárta, Kamil Střihavka, Vilém Čok, Petra Janů, Lešek Semelka, Tomáš Hájíček – Krucipüsk, Jana Kratochvílová a Jiří Hrubeš, Miloš Dodo Doležal, Eddie Stoilow, Booters, Josef Melen, Diana Kalashova a Petr Hošek s Adolfem Vitáčkem.

Vánoční písně jsou jiné nejen osobitým a netradičním zpracováním, ale také jsou vytvořeny od srdce a s láskou.

Nové album „Srdci blíž“, které vydala naše o.p.s. Život dětem v nákladu 150 000 ks, je velikým dárkem pro vážně nemocné a postižené děti, ke kterým, díky laskavosti lidí, kteří si album v hodnotě 50 korun zakoupí, putuje společně s krásnou hudbou i celá řada potřebných léků, přístrojů, zdravotních pomůcek a služeb.

Album si můžete zakoupit od 22.11. na našem e-shopu, dále od 26.11. na 200 pobočkách České pošty, od 2 do 6.12.  od laskavých studentů středních škol v rámci našeho celorepublikového sbírkového projektu tzv. Srdíčkových dnů“ a na dalších prodejních místech, především v knihkupectvích, o kterých vás budeme podrobně informovat na našich webových stránkách a facebooku.

 

 

Na každém dni je něco krásného. Jen je potřeba to najít. Věříme, že s námi a albem „Srdci blíž“ se vám to podaří.

S přáním krásného poslechu a nekonečného množství radosti a lásky vám všem

Život dětem

obr