Zprávy 2013

26.6.2013

Společenské a přátelské setkání v krčském zámku Chateau St. Havel pomohlo Honzíčkovi a Filípkovi

Dne 20.6.2013 se uskutečnilo v prostorách krásného areálu krčského zámku Chateau St. Havel v Praze Společenské a přátelské setkání významných partnerů našeho sdružení společně s váženými partnery advokátní kanceláře Glatzová & Co. a společnosti Akont Trust Companny, se kterými jsme tuto společenskou událost pořádali.

Příjemný letní podvečer a večer, který svým krásným vystoupením podpořili: Pavel Šporcl, David Kraus, Dianka Kalashová a skupina Pyroterra pomohl vážně nemocným chlapcům, Honzíčkovi se spinální svalovou atrofií  a Filípkovi, který prodělal zástavu srdce a je po těžkém poškození mozku v apatickém stavu.

Nesmírně nás těší, že jsou mezi námi tak srdeční a laskaví lidé, díky kterým se nám podařilo pro chlapce získat z dražby, doprovodných charitativních aktivit a daru od paní malířky Petry Šmídové krásnou částku ve výši 99 480 Kč.

K těmto laskavým lidem patří partneři a hosté večera, ale také srdečný Vlasta Korec, který celý podvečer a večer moderoval, dále milí účinkující, personál krčského zámku a všichni, kteří se o konání této krásné akce zasloužili.

Hosté dětem pomáhali v rámci soutěže o nejlepší „Trouble shot“, zakoupením speciálních míchaných drinků a velmi chutných vín Vinařství VAJBAR s odborným výkladem nebo mohli vyzkoušet své štěstí v casinu a tím pomoci.

Na přání partnerů jsme na závěr programu zařadili také dražbu dřevěné plastiky "Slunce", jehož autorem je řezbář Jiří Soubusta, obrazu „Orloj“ od malíře Dominika Mareše a zapůjčení vozu Volvo – model XC60 na jeden měsíc, který si hosté před dražbou mohli vyzkoušet v rámci testovací jízdy.

Dřevěnou plastika Slunce od řezbáře Jiřího Soubusty vydražil za krásnou částku ve výši 15 000 Kč pan Mgr. Karel Pluhař, který reprezentoval společnost Akont trust Company, která byla spolupořadatelem Setkání.

Obraz  „Orloj“ od malíře Dominika Mareše vydražil za krásnou částku ve výši 20 000 Kč pan Petr Burcal, který reprezentoval společnost Netretail Holding Group, která je vlastníkem internetového obchodu MALL.cz

Zapůjčení vozu Volvo – model XC60 na jeden měsíc vydražil za krásnou částku ve výši 20 000 Kč pan Mgr. Jiří Sixta, který reprezentoval advokátní kancelář Glatzová & Co., která byla taktéž spolupořadatelem Setkání.

 

Výtěžek z prodeje koktejlů, vín a casina přinesl částku ve výši 5 580 Kč, soutěž o nejlepší Trouble shot 17 900 Kč a laskavá paní Petra Šmídová přispěla krásnou částkou ve výši 21 000 Kč z prodejní výstavy svých krásných obrazů hned v úvodu večera.

Občanské sdružení Život dětem tímto srdečně děkuje všem laskavým partnerům za podporu a pomoc, ke kterým patří advokátní kancelář Glatzová & Co. a společnosti Akont Trust Companny, dále společnosti Hademade s.r.o., společnosti Volvo Auto Czech, s.r.o., Dermacol, a.s., Akuna, Vinařství Vejbar a krčskému zámku Chateau St. Havel.
Díky Vám můžeme pomáhat!

obrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobr