Zprávy 2013

18.6.2013

Prodejní výstava kouzelných obrazů Petry Šmídové pomohla nemocnému Jeníčkovi

Vážení a milí přátelé, dovolujeme si vám oznámit krásnou zprávu, prodejní výstava překrásných obrazů autorky Petr Šmídové, která se konala od 14. do 15. června na nádvoří obchodu Mystigue v Plzni přinesla na pomoc dětem částku ve výši 21 000 korun. Laskavá paní Šmídová se rozhodla 50% z výtěžku prodejní výstavy věnovat dětem, za tento velmi laskavý a milý počin, kterého si nesmírně vážíme, paní Šmídové patří srdečné poděkování.

Darovaná částka ve výši 21tis. korun bude použita jako příspěvek k pomoci malému Jeníčkovi Řezníčkovi, který trpí spinální svalovou atrofií a potřebuje speciální polohovací židličku v celkové výši téměř 80tis. korun. Zbývající částku se pokusíme pro Jeníčka získat z další krásné akce, kterou pořádáme 20.6. v krčském zámku Chatea St. Havel v Praze.

 

 

Velmi nás těší a jsme šťastní, že je mezi námi stále dostatek pokory, lásky, úcty a zájmu pomoci druhým. Paní Šmídová a další naši dárci se srdíčkem na správném místě z řad široké veřejnosti a společností jsou toho důkazem.

obrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobr