Zprávy 2013

6.6.2013

Deniska může být díky novému plicnímu ventilátoru a speciálnímu lůžku v celkové hodnotě 369.282 Kč doma s rodiči.

Velmi nás těší, že jsme mohli díky společnosti AWD Česká republika a.s., která je naším dlouholetým partnerem a laskavým divákům TV Prima family, kteří v rámci benefičního galavečera Srdce pro děti zasílali dárcovské SMS, pomoci těžce nemocné Denisce. Deniska je vážně nemocná holčička odkázaná na umělou plicní ventilaci.

Proto, aby mohli rodiče o svou milou dcerku pečovat v domácím prostředí, potřebovali pomoci se zakoupením ventilátoru pro domácí plicní ventilaci a pediatrického lůžka Elegenza. Tento přístroj (339 521 Kč) i lůžko (doplatek 29 761 Kč) jsou velmi nákladné a obnáší částky, které si rodina na jejich zakoupení bohužel nemohla dovolit a požádala nás o pomoc.

Máme obrovskou radost, že se k pomoci přihlásila s částečným financováním ventilátoru společnost AWD Česká republika, a.s. (150.000 Kč), zbývající částku k celkové ceně ventilátoru jsme doplnili díky laskavým divákům TV Prima family, kteří na pomoc dětem zasílali dárcovské sms.

Doplatek na zakoupení pediatrického lůžka Eleganza uhradil soukromý dárce pan Miloš Obrtel, kterému tímto také co nejsrdečněji za Denisku děkujeme.

 

Poděkování rodičů Denisky:

Dobry den pani Strnadova,

posilam fotografie nasi Denisky doma v jejim pokoji s darovanym ventilatorem a darovanou postylkou. Tyto pomucky jsou pro ni nezbytne a cela rodina dekuje Vam a sponzorum za to, ze muzeme mit Denisku doma. Bez nich bychom to nezvladli a nebylo by nam to ani umozneno.
Takze mnoho diku za ventilator a za polohovaci postel!!!!!! Denisce se doma dari velmi dobre za cely mesic nebyl jediny problem, jelikoz ji tady neohrozuji zadne viry a bakterie.

Prikladam kopii vypisu z uctu ohledne platby za luzko pro Denisku.

Jeste jednou mnohokrat dekujeme.

S pozdravem
Kolarova Eva a Kolar Pavel

obrobrobr