Zprávy 2012

19.11.2012

Tomášek bude mít zdravotní asistentu – DĚKUJEME !!

Srdečně děkujeme Skrz.cz za pomoc malému Tomáškovi a vám všem, kteří jste se do pomoci šíření myšlenek a poslání občanského sdružení Život dětem zapojili! Je úžasné vědět, že jste s námi a že vám osud vážně nemocných dětí není lhostejný. Moc si vážíme každého z vás! Přečtěte si děkovný dopis od Tomáškovy maminky, která je šťastná za to, že jí laskaví lidé pomohli….

Díky Skrz.cz bude mít Tomášek zdravotní asistentku, díky vaší pomoci jsme získali nové dárce z řad jednotlivců, firem i společností. Přímo pro Tomáška jsme otevřeli konto č. 83297339/0800 s VS 1212, kam můžete zaslat libovolný příspěvek.
Kromě zdravotní asistentky Tomášek stále potřebuje ovocné přesnídávky, speciální mléčnou výživu, léky a další ošetřovací materiál jako desinfekci, injekční stříkačky apod..

 

Děkujeme za pomoc také dalším dětem, za vaše nákupy v našem e-shopu i za zaslané dárcovské DMS.

Budeme velmi rádi, když se budete dívat na benefiční galavečer Srdce pro děti, který se uskuteční 16.12. od 20 hodin v přímém přenosu na Prima family, kde vám spolu se Skrz.cz představíme další vážně nemocné děti, které na pomoc čekají a kterým budeme moci díky vám rovněž pomoci.

S přáním všeho jen dobrého vaše o.s. Život dětem

obrobr