Zprávy 2012

3.5.2012

Martínkovi, který je po operaci páteře pomáhá speciální sedací systém

Martínek je chlapec, který trpí spinální svalovou atrofií, nedávno prodělal vážnou operaci páteře a nový sedací systém Jay do jeho mechanického vozíku je pro něj obrovskou pomocí a úlevou od bolesti. Díky benefičnímu galavečeru Srdce pro děti jsme mohli Martínkovi na tento sedací systém přispět částkou ve výši 30.271,- Kč.

 

 

Více o využití dar uvádí maminka Martínka:

 

Vážení,

ráda bych Vám upřímně poděkovala za významný finanční dar na zakoupení speciální pomůcky  pro mého syna Martina Petráska.
Díky Vašemu příspěvku ve výši výši 30 271,- Kč bylo možné zakoupit sedací systém Jay pro mechanický vozík. Martin je po vážné operaci páteře a na běžném vozíku není schopen sedět. Díky novému vozíku  se   Martin dostane do výtahu a po té do bytu.  Náš stávající el. vozík se bohužel nevejde do výtahu a Martin musel trávit celý den na křesle nebo polohovací posteli.
Vozík se sedacím systémem Martinovi umožňuje se  pohybovat po bytě s pomocí druhé osoby, může se podívat z okna, hrát na počítači i se učit do školy ale hlavně může sedět zdravě, pohodlně a bezbolestně.
Ještě jednou děkuji za svého syna a velice si vážím Vaší pomoci.

S úctou  Pavlína Holubcová, matka Martina

obrobr