Zprávy 2012

27.3.2012

Jarní Srdíčkové dny pomáhají dalším těžce nemocným dětem

Ve dnech 26.3. až 30.3. se budete setkávat na území naší republiky se studenty středních škol, kteří vám budou nabízet k prodeji roztomilé drobné předměty. Ano, opět je tu další sbírkový projekt občanské sdružení Život dětem, který je znám pod názvem "Srdíčkový den". Tentokráte se jedná o celotýdenní projekt. Celkem je do sbírky zapojeno více než 4000 studentů. Můžete si zakoupit krásné plastové srdíčko v hodnotě 20ti korun v různém barevném provedení nebo krásný přívěsek se žetonkem do vozíčku v hodnotě 35,- Kč.

 

Výtěžek Srdíčkových dnů je určen na pomoc těžce nemocným dětem v domácí péči svých rodičů. Z výtěžku sdružení dětem zakoupí potřebné pmůcky, léky, potravinové doplňky ….., které nehradí pojišťovna nebo hradí pouze jejich část.

Celkem se jedná o 34 sbírkový projekt sdružení, podpořte ho prosím společně s námi.

Děcké přání je mít kouzelnou moc a Vy ji máte, můžete proměnit dětské slzy v úsměv dalším vážně nemocným dětem a beznaděj v naději na lepší život jejim rodičům, kteří o děti téměř nepřetržitě pečují.

Občanské sdružení Život dětem děkuje všem laskavým lidem a společnostem za pomoc a zapojení se do tak milého projektu s 12ti letou tradicí.