Zprávy 2012

28.2.2012

Deselitá Terezka má nové lehátko a iPad

Terezka dostala díky benefičnímu galavečeru Srdce pro děti speciální rehabilitační lehátko a nový iPad v celkové hodnotě 86.058,- Kč. Terezka s diagnózou dětská mozková obrna chodí do třetí třídy speciální školy v centru Arpida v Českých Budějovicích. Terezka je velmi šikovná holčička, která začíná pomalu číst celá slova, počítá, avšak s grafomotorikou ještě hodně bojuje. Velkým snem rodiny bylo pořízení iPadu, který by Terezce výrazně pomohl, jak ve výuce počítání, čtení, rozvoji intelektových schopností, ale i grafomotoriky. Sen rodiny se splnil, jsme moc a moc šťastní, že jsme Terezce mohli pomoci. Z výuky na iPadu je holčička nadšená a z rehabilitačního lehátka Ceragem, které ji pomáhá také. Rodina se snaží pro Terezku udělat maximum, díky vytrvalosti rodičů se z děvčátka na vozíčku mění v chodící holčičku plnou života, je krásné, že toho můžeme být alespoň částečně součástí.

Dovolte, abychom se s Vámi podělili o milá poděkování maminky.

 

Dobrý den,

Rádi bychom Vám touto cestou vyjádřili velké poděkování za pomoc při získání tak potřebné vzdělávací pomůcky jakou je Ipad.
Terezka naše dcerka trpící DMO – spastická dipareza Ipad využívá nejen doma, ale i při vyučování ve škole. Programy, které používáme jsou zaměřené na rozvoj čtení, psaní, počítání a smyslovému rozvoji. Terezka Ipad přijala velmi radostně, je schopna na něm pracovat hodinu i déle vkuse. Během chvilky se naučila písmenka, které ještě nezná :-), psaní, které je pro ni zatím velký oříšek ji na Ipadu baví a motivuje k větší snaze nad problémem s grafomotorikou vítězit.
Věříme, že Ipad pomůže Terezce v rozvoji mentálních dovedností. A učení nebude pro Terezku jen tvrdá dřina, ale taky trochu zábava.

Ještě jednou z celého srdce ♥ děkujeme za možnost mít Ipad pro Terezku doma.   
S pozdravem a přáním krásných dní Votavovi s dcerkou Terezkou

Dobrý den,

Rádi bychom Vám touto cestou vyjádřili obrovské poděkování za pomoc   při pořízení masážního lehátka  Ceragem pro naši dcerku Terezku Votavovou trpící DMO – spastická diparesa.
Masážní lehátko Terezka využívá každý den, lehátko ji pomáhá uvolnit a relaxovat celé tělo a v prvé řádě hlavně její záda, kde je u Terezky největší problém v křížové části.
Lehátko Terezku velmi dobře promasíruje a prohřeje, Terezka na něm vydrží celý 40minutový program. Už jsme zařadili i program na masáže beder a pánve po němž je Terezka naprosto uvolněná a mění se ji i styl chůze k lepšímu. Což je pro nás neskutečně radostné.
Lehátko je úžasným nenahraditelným pomocníkem v boji proti dětské mozkové obrně, proti spastickému napětí.
Jsme neskutečně rádi, že můžeme lehátko využívat a napomáhat tak Terezce s jejím bojem s DMO.
S celého srdce ♥ děkujeme za možnost mít lehátko doma.

S pozdravem a přáním všeho jen dobrého ♥
Votavovi s dcerkou Terezkou

obrobrobrobr