Zprávy 2012

10.1.2012

Zprávičky, které Vás potěší…

Vážení a milí, v novém roce 2012 pro Vás máme krásné zprávy. Jak jsme Vás již informovali, benefiční galavečer Srdce pro děti byl velmi úspěšný. Díky Vám, laskavým společnostem, laskavým čtenářům deníku Blesk a laskavým divákům TV Prima se nám podařilo na pomoc těžce nemocným dětem v domácí péči svých rodičů získat krásnou částku ve výši 9 790 308,- Kč. Zpěvákům a hercům do call centra se dovolalo více než 5 000 diváků, kteří přislíbili zaslání finančního daru a svůj slib také všichni dodrželi a to je úžasné. Přes call centrum jste pomohli částkou ve výši 1 206 123,- Kč, přišlo velké množství dárcovských SMS v hodnotě 3 133 215,- Kč, společnosti přispěly částkou ve výši 5 185 970,- Kč s tím, že společnost LIDL Česká republika a její zákazníci přispěli největší částkou v hodnotě 3 000 000,- Kč. Závěrečná dražba obrazů výtěžek doplnila o dalších 265 000,- Kč.

Po této krásné benefiční akci začíná to nejkrásnější a to je obdarování jednotlivých dětí a rodin, např. Marínka Vaněčková holčička, která trpí svalovou atrofií se těší na vertikalizační stojan, ve kterém se bude moci sama postavit a nebude odkázána jen na vozíček, Tomášek Doubrava nemocný mozkovou obrnou bude mít brzy invalidní vozíček, Terezka Nejezchlebová s vážným střevním onemocněním infúzní pumpu, malý Matteo hošík postižený autismem se těší na nový iPad …… Více než 40 dětí s onkologickým onemocněním pojede na ozdravný pobyt, pomůžeme s nákupem ošetřovacího materiálu desítkám dětí s onemocněním „motýlích křídel“, děti po těžkých popáleninách obdrží bioptronové lampy na hojení ran a obvazový materiál, děti se smrtelným onemocněním tzv. mukopolysacharidózou získají antidekubitní matrace a další pomůcky….. nezapomeneme ani na hračky, které děti potěší a rozveselí.

Moc a moc se na radostné tvářičky obdarovaných dětí těšíme. A stejně tak, jak se s Vámi dělíme o smutné příběhy dětí, podělíme se s Vámi také o ty veselejší a radostnější. Věříme, že i Vás potěší ….., protože pokud je to v našich možnostech a silách, pomáhat druhým je opravdu krásné.

obrobrobrobr