Zprávy 2011

26.11.2011

Společnost Lidl a občanské sdružení Život dětem poprvé společně pomohou těžce nemocným dětem

Lidl se letos poprvé zapojí do tradiční celorepublikové sbírky pořádané občanským sdružením Život dětem, která se koná pod názvem Srdíčkové dny a tím také do benefičního projektu Srdce pro děti.  V týdnu od 5. do 11. prosince 2011 budou moci zákazníci obchodního řetězce Lidl přispět na pomoc těžce nemocným dětem. Výtěžek sbírky bude oznámen v přímém přenosu galavečera Srdce pro děti  17. prosince od 20.00 hod. na TV Prima.

Občanské sdružení Život dětem je nesmírně vděčné, že se společnost Lidl rozhodla podpořit jeho činnost a zapojit do celorepublikové sbírky všech svých 225 prodejen. Každý finanční příspěvek umožní alespoň na chvíli proměnit „dětské slzy v úsměv“.

Výtěžek sbírky je v rámci benefičního galavečera Srdce pro děti určen na pomoc konkrétně nemocným dětem:

•    s EB nemocí tzv. "motýlích křídel"
•    se svalovou atrofií a dystrofií
•    s mozkovou obrnou
•    s mukopolysacharidózou
•    s autismem
•    pro děti po těžkých popáleninách
•    pro děti postižené  onkologickým onemocněním
•    dětem bez střeva

U každé pokladny v prodejně Lidl bude k dispozici pokladnička. Přispěje-li zákazník částkou alespoň 30 Kč, získá pro štěstí unikátní samolepku s logem vzájemné spolupráce občanského sdružení Život dětem a společnosti Lidl. Při zakoupení samolepky u pokladny zákazník obdrží slosovatelný letáček o 50 vstupenek  pro dvě osoby na benefiční koncert, jímž sbírka vyvrcholí.
Občanské sdružení Život dětem srdečně děkuje všem dárcům, kteří se rozhodnou vážně nemocným dětem v prodejnách Lidl přispět. Vítána je každá pomoc, která sdružení pomůže byť o sebemenší krůček se posunout dále ve splnění přání a potřeb těžce nemocných dětí a jejich rodičů.

„Společnost Lidl působí po celé Evropě a je známá svým odpovědným přístupem ke svému okolí – jak lidem, tak k přírodě. Je proto zcela samozřejmé, že jsme se rozhodli podpořit charitativní projekt, který pomůže těžce nemocným dětem,“ řekl Pavel Stratil, generální ředitel společnosti Lidl, a doplnil: „Věřím, že tento náš záměr přijde podpořit řada lidí a výsledná částka pomůže mnoha dětem zkvalitnit jejich nelehký život.“

 

Společnost Lidl:

Společnost Lidl otevřela prvních 14 prodejen v České republice v roce 2003. V průběhu jejího působení na českém trhu se jí podařilo obchodní síť rozšířit na více než 225 prodejen. Společnost Lidl se již potřetí za sebou v řadě stala Obchodníkem roku. Mezi velké výhody prodejen patří jejich blízkost ke svým zákazníkům a jednoduchost prodeje, což jsou základní prodejní charakteristiky. Společnost Lidl pro své zákazníky připravuje pravidelně slevové akce a speciální tematické týdny. Kromě sortimentu potravinářského jsou v rámci těchto akcí nabízeny také potřeby pro domácnost, kancelář, sport, zábavu, nebo kutilství. Kromě značkových výrobků naleznou zákazníci v regálech obchodů Lidl také vynikající produkty prodávané pod vlastní značkou, jakož i široký výběr mléčných a chlazených výrobků, uzenin, ryb a drůbežího masa, denně čerstvé ovoce a zeleninu a také rozmanitý výběr pečiva. Veškerý sortiment podléhá neustále přísné kontrole kvality a pouze dodavatelé, kteří tyto vysoké normy kvality splňují, mohou své zboží do Lidlu dodávat. Kromě toho jsou taktéž důležitou zárukou čerstvosti krátké dodací cesty a okamžitá překládka zboží. Prodejny jsou specifické vysokou funkčností, účelovostí, příjemným a čistým prostředím. Jasné a přehledné rozdělení jednotlivých uliček umožňuje rychlou a jednoduchou orientaci. Na prvním místě společnosti stojí vždy zákazník. Orientace na zákazníka a jeho spokojenost jsou základem úspěchu, a proto nabízí kromě kvality, čerstvosti a cenově výhodných výrobků také prvotřídní služby. Více informací na www.lidl.cz

Občanské sdružení Život dětem srdečně děkuje všem dárcům, kteří se rozhodnou vážně nemocným dětem přispět. Vítána je každá pomoc, která sdružení pomůže byť o sebemenší krůček se posunout dále ve splnění přání a potřeb těžce nemocných dětí a jejich rodičů.

Pomozte s námi dětem, aby se zase smály ……………

obrobr