Zprávy 2011

25.11.2011

Benefiční galavečer Srdce pro děti 17.12. od 20hod. na TV Prima

Nenechte si ujít večer plný oslnivých hvězd. Večer, který je věnován nemocným dětem.

Originální benefiční projekt, navazující na předchozí úspěšné ročníky o.s. Život dětem, podpoří svým vystoupením

Karel Gott, Lucie Bílá, Petr Kolář, Ewa Farna, Michal David, Josef Vojtek, Bohouš Josef, Jiří Korn 4TET, Dara Rollins, Martin Chodúr,, Jitka Zelenková, Monika Absolonová, Leona Machálková, Marta Jandová, Ilona Csáková, 5Angels, Alois Ševčík, Miroslav Etzler, Kamila Špráchalová, Iva Kubelková a další umělci.

Moderují Tereza Kostková a Vlasta Korec.

V call centru na telefonním čísle 848 400 400 se na vás v přímém přenosu těší velmi oblíbené tváře ze seriálů TV Prima Tomáš Etzler, Ladislav Potměšil, Petr Kostka, Pavel Soukup, ale i další umělci, zpěváci a významné osobnosti.

Výtěžek benefičního galavečera Srdce pro děti je určen na pomoc vážně nemocným dětem, které trpí mukopolysacharidózou, EB – „nemocí motýlích křídel“, svalovou atrofií a dystrofií, autismem, dětskou mozkovou obrnou, děti bez střeva, s onkologickým onemocněním a dětem po těžkých popáleninách.

V předtočených vstupech se budete moci seznámit s příběhy jednotlivých dětí, které onemocněly uvedenými vzácnými onemocněními a které budou tento večer symbolizovat všechny takto vážně postižené děti v naší republice.

 

Patrony vážně nemocných dětí pro benefiční galavečer Srdce pro děti jsou: Karel Gott, který pomáhá dětem nemocným svalovou atrofií, Jiří Korn pomáhá dětem s autismem, Miroslav Etzler pomáhá dětem s onkologickým onemocněním, Jitka Zelenková pomáhá dětem s onemocněním EB "nemoc motýlích křídel", Martin Chodúr pomáhá dětem s mozkovou obrnou, Miroslav Švehlík pomáhá dětem s mukopolysacharidózou a Petr Konáš pomáhá dětem po těžkých popáleninách.