Zprávy 2011

1.11.2011

Křest kalendáře – Svět dětské fantazie 1.11.2011 Hotel Iron Gate, Praha 1

1. listopadu 2011 v Hotelu Iron Gate, Michalská 19, Praha 1 se koná krásná akce, křest kalendáře o.s. Život dětem – Svět dětské fantazie s Michalem Davidem
a křtu nového CD 5Angels – Na dosah s Lucií Bílou

Křest kalendáře o.s. Život dětem Svět dětské fantazie se uskuteční na podporu projektu SRDCE PRO DĚTI, na kterém o.s. Život dětem spolupracuje s deníkem Blesk.  Významné role křtitele se zhostil skvělý zpěvák a skladatel Michal David.

V návaznosti na křest kalendáře se koná ve stejných prostorách křest nového CD dívčí skupiny 5Angels s Lucií Bílou, která se stejně jako Michal David ujala velmi významné a důležité role křtitelky. Dívčí skupina 5Angel je dívčí pěvecká a taneční skupina, která úzce spolupracuje s o.s. Život dětem.

Kalendář otevírá úžasný svět dětské fantazie. Děti dostaly možnost, aby v kalendáři ztvárnily své představy o pohádkách a pohádkových bytostech. Z kalendáře je patrné, do jakého světa se děti ubírají -je to svět dobra, splněných přání a to je krásné zjištění.

V kalendáři se setkáte s dětmi na kouzelném koberci, Alenkou v říši divů, Popelkou, vílou, kouzelníkem a dalšími pohádkovými postavami. Občanské sdružení Život dětem je nesmírně vděčné zdravým dětem, které se se svými rodiči rozhodly touto formou přispět a pomoci těžce nemocným dětem, pro které je výtěžek z prodeje kalendáře určen.

Autorem fotografií je fotograf Petr Šebl, který s dětmi strávil spoustu času a podle dětských představ a přání vybíral pro nafocení jednotlivých scén ta nejrůznější  místa, zákoutí a prostředí, aby se co nejvíce přiblížil dětským představám. S dětmi se pracovalo na Boskovickém zámku, Zámku Židlochovice, řece Svratce, v prostředí Moravského krasu,  v Botanické zahradě v Praze a na dalších krásných místech České republiky.  Konečné, ale také velmi náročné úpravy fotografií zpracoval grafik Richard Waldhans, kterému se podařilo fotografie převést do „skutečného“ pohádkového prostředí.

Usměvavé sluníčko o.s. Život dětem rozdává lásku a radost v nemocnicích, dětských domovech a jednotlivým handicapovaným dětem po celé naší republice již po dobu dvanácti let. Za tuto dobu pomohlo v celkové výši 100 413 116 Kč. Občanské sdružení Život dětem věří, že díky výtěžku z prodeje nového kalendáře pomůže proměnit dětské slzy v úsměv dalším dětem…
Kalendář je možné od 1.11. zakoupit přes online objednávkou na webových stránkách www.zivotdetem.cz nebo osobně v kanceláři o.s. Život dětem: Lindnerova 6, Praha 8 – Libeň
Občanské sdružení Život dětem srdečně děkuje  dětem a rodičům a v neposlední řadě partnerům, kteří podpořili vznik kalendáře a současně panu fotografovi Petru Šeblovi a grafikovi Richardovi Waldhansovi. Poděkování patří také našemu milému kmotrovi Michalovi Davidovi.

Nové CD 5Angels je z autorské dílny skladatele Stano Šimora na CD svou tvorbou přispěl také Michal David, který v současné době píše velký rodinný muzikál, kde 5Angel získaly hlavní role vedle stávajících již známých muzikálových hvězd. Veškeré české texty napsal Petr Šiška,  texty anglických písní dodal Esteban Fernandez, který píše texty např. pro Justina Biebera a toto CD 5Angel posouvá dívky do vyšších hudebních sfér a začíná oslovovat jak dětské tak i starší posluchače. Po duetu s Karlem Gottem mají dívky nabídky i ze zahraničí a díky tomuto CD začínají pronikat i na zahraniční trhy.

 

 

Dívčí skupina 5angels je o tanci, energii a radosti ze zpívání. Chce vás potěšit rytmy disco a R\\.n\\.B, které vás rozhodně nenechají sedět v klidu. Pěveckou a taneční skupinu 5angels tvoří pět krásných andílků. Holky se skvěle doplňují a zpěv i tanec si náramně užívají.

V současné době mají před sebou velké Párty hudební show, které probíhá ve Strakonicích, Brně Zlíne, Liberci, Ostravě, Pardubicích, Praze, Plzni,  Mostu, Českých Budějovicích a dalších městech. Podrobnější informace získáte na www.5angels.cz.

CD „Na dosah“ je možné objednat v e-shopu na webových stránkách www.5angels.cz.
5Angel srdečně děkuje všem partnerům,  kteří podpořili vznik a vydání nového CD – Na dosah. Poděkování patří také skladateli Stano Šimorovi, skladateli a zpěvákovi Michalovi Davidovi a textaři Petrovi Šiškovi za velký přínos k vydání nového CD – Na dosah.

obrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobrobr