Zprávy 2010

2.7.2010

Roční chlapeček Samuel, který od narození trpí spinální svalovou atrafií má nový kočárek

Malý Samuel Krůček má genetickou nemoc, je to spinální svalová atrofie, tudíž od narození nehýbe nožičkami a neudrží hlavičku vzpřímenou, dovede pouze točit hlavičkou do strany a mírně pohybovat ručkam po podložce podél tělíčka. Momentálně je plně závislí na plicní ventilaci.

Občanské sdružení Život dětem se Samíkovi rozhodlo společně s deníkem Blesk a projektem Srdce pro děti pomoci. Samík dostal speciální zdravotní kočárek v hodnotě 78 254,- Kč, který kromě dalších předností umožňuje umístění plicního ventilátoru, který je pro něj nezbytnou součástí života.

Srdečně Samíkovi přejeme, aby se jeho zdravotní stav zlepšil a současně srdečně děkujeme mamince a tatínkovi za krásné poděkování, o které se s vámi dovolujeme podělit.

 

 

 

 

Poděkování rodičů:

Vážení,
chtěla bych celému občanskému sdružení Život dětem poděkovat za finanční příspěvek, který jste poskytli našemu synovi Samuelkovi na zakoupení dětského polohovacího a hlavně speciálně pro syna upraveného kočárku Kimba Spring od firmy Ottobock. Kočárek máme ode dneška doma a nyní můžeme na delší procházky se Samikem,být delší dobu venku i mimo zahradu víme, že Sam je teď velice spokojený. Díky Vám můžeme ven i při trošku ošklivém počasí,jelikož máme nyní k tomuto kočárku plnou výbavu se slídou proti dešti, ale i cestovani se nám  díky Vám velmi ulehčilo. Díky Vašemu občanskému sdružení můžeme velice zpříjemnit a obohatit život Samikovi. Myslím, že pro nás pro všechny je největší odměnou jeho šťastný úsměv.
Zasílám Vám pár fotek našeho Samika, ze kterých je patrná jeho spokojenost v kočárku i doma a to Vaším přičiněním.
Ještě jednou díky za to, že jste tu pro nás.
S pozdravem
Blanka Krůčková se synem Samuelkem a taťkou Ríšou

obrobrobrobrobr