Zprávy 2009

25.9.2009

Společnost Cummins Czech Republic, s.r.o. pomohla opuštěným dětem

Společnost Cummins Czech Republik, s.r.o. se na jaře tohoto roku obrátila na občanské sdružení Život dětem s nabídkou přímé pomoci dětem v dětských domovech. Sdružení tuto nabídku velmi uvítalo a se společností se domluvilo na pomoci dětem v Dětském domově Dubá-Deštná. Krásné a obdivohudné je, že se jednalo o přímou pomoc zaměstnanců společnosti, kteří se v pátek 18.září vydali do domova a společně s dětmi vymalovali prostory domova veselými barvami, dále také natřeli dveře a okna :). Děti byly nadšené a některé se také k práci připojily. V podvečer si společně u táboráku všichni opekli buřtíky.

 

Občanské sdružení Život dětem tímto zaměstnancům společnosti Cummins Czech Republic, s.r.o. srdečně a s úctou děkuje. Zvláštní poděkování patří paní Haně Kučerové, která za společnost vše předjednala a připravila.

Ještě jednou za dětský domov děkujeme a těšíme se případnou další milou spolupráci, která děti potěší a udělá jim radost.

 

Cummins Inc. je největším světovým výrobcem dieselových motorů v rozsahu 55hp-3500 hp. Hlavní uplatnění naleznou motory Cummins v automobilovém odvětví, průmyslových aplikacích jako jsou například stavební a zemní stroje, náhradních zdrojích elektrické energie.
Navíc je Cummins dodavatelem filtračních a akustických systémů, plynových motorů, komponentů motorů a elektronických systémů motorů. Společně zkvalitňujeme život lidí s pomocí energie Cummins.

Cummins Czech Republic s.r.o. je výhradním distributorem produktů Cummins pro Českou republiku a Slovensko. Cílem společnosti je všestranná podpora technologií a rozšíření aplikací dieselmotorů Cummins v nákladní, lodní a železniční dopravě, stavebních a zemědělských strojích, náhradních zdrojích elektrické energie a dalších aplikacích.
Firma věnuje maximální úsílí k uspokojení jak nových zákazníků, tak i zákazníků již používajících produkty Cummins a to formou přímých dodávek náhradních dílů, rychlého a kvalitního servisu, záručních a pozáručních oprav. Dále naše společnost nabízí a zajišt\\.uje kompletní podporu produktů Fleetguard, Cummins Power Generation, Valvoline.