Zprávy 2009

2.9.2009

Benefiční večer Bona Mente – Dobrý úmysl, Divadlo Hybernia, 29.října od 20.00hod.

Občanské sdružení Život dětem si vás dovoluje pozvat na benefiční večer Bona Mente – Dobrý úmysl, který se uskuteční k 10.výročí jeho založení pod záštitou primátora hl.města Prahy Pavla Béma dne 29.října 2009 od 20.00 hod. v atraktivních prostorách Divadla Hybernia v Praze, v přímém přenosu na TV Barrandov.

Celým večerem provází příjemný tandem ve složení Jitky Schneiderové a Saši Rašilova. Ve prospěch vážně nemocných a opuštěných dětí vystoupí přední umělci české hudební scény (Helena Vondráčková, Monika Absolonová, Petr Janda, Vlasta Horváth, Petr Bende a Milan Drobný), společně s vystoupením dětských hvězd, skupiny 5angels a dětí z dětských domovů. Celá myšlenka večera je koncipována jako přenesení diváků do různých světů (nemocnic a dětských domovů), kdy mají možnost alespoň na pár okamžiků poznat opravdový svět dětí, které procházejí náročnou léčbou a současně dětí opuštěných v dětských domovech. Program večera je zpestřen několika minutovou módní přehlídkou našeho velmi úspěšného návrháře Petra Lakrona, která je opětovně propojena s dětmi a je součástí netradičního pojetí večera, jehož autorem a současně režisérem je pan Petr Burian.

 

 

 

 

 

Výtěžek benefičního večera Bona Mente (DMS, vstupné, dražba) je určen na nákup přístrojové techniky (inkubátorů Giraffe Omnibed) do prostor pěti neonatologických center v naší republice, ke kterým patří novorozenecké oddělení FN Olomouc,  nov. odd. Nemocnice České Budějovice, nov.odd. FN Hradec Králové, nov.odd.Krajské nemocnice, a.s. Masarykovy nemocnice Ústí nad Labem, pracoviště JIP Kliniky dětského a dorostového lékařství VFN a 1.lékařské fakulty UK v Praze 2, dále je výtěžek určen pro Dětskou nemocnici FN Brno a současně na výstavbu dětského domova.

Charitativní večer Bona Mente přijdou svou osobní účastí podpořit lidé z nejvyšších politických, společenských, kulturních, sportovních a podnikatelských kruhů. Večer vyvrcholí závěrečnou aukcí, diamantu, fotografie Sáry Saudkové, obrazu Dominika Mareše, šatů návrháře Petra Lakrona a krásného víkendu stráveného v luxusním voze Ferary 360 F1 Modena.

<strong> </strong>

<strong>Přijďte prožít krásný večer a podpořit jeho dobrý úmysl ………</strong>

<strong>Vstupenky můžete zakoupit v prodejní síti Ticketportal. </strong>