Zprávy 2009

27.8.2009

Dívčí skupina 5angels se stala od 1.září 2009 tváří občanského sdružení Život dětem a projektu Blesk Srdce pro děti

Pět andílků pěvecké a taneční skupiny 5angels Angelina, Míša, Nikola, Tereza a Vendy se rozhodlo pomáhat vážně nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem v České republice. Jedná se o krásné spojení, kdy se velmi talentované dívky rozhodly nejen těšit své fanoušky, ale také pomáhat.

Usměvavé sluníčko o.s. Život dětem a logo projektu Blesk Srdce pro děti bude zdobit mola koncertů, kde dívky vystupují, fanoušci se mohou zapojit zasílám dárcovských sms ve prospěch projektu a část výtěžků z aktivit skupiny poputuje na pomoc vážně nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem. V současné době dívky připravují návštěvu nemocných děti v nemocnici a dětí v dětském domově. Součástí návštěvy v domově bude také vystoupení andílků, kteří chtějí opuštěné děti rozveselit a dodat jim svým vystoupením elán a chuť do života. V přípravě je muzikálové show, výroba sbírkových předmětů pro projekt Blesk Srdce pro děti a spoustu dalších aktivit, které velmi potěší  nejen rodiče dětí, kteří se o pomoc na projekt Blesk Srdce pro děti obracejí, ale také nemocnice a dětské domovy spolupracující s o.s. Život dětem, které s deníkem Blesk na projektu pro děti pracuje již druhým rokem.

 

Dívčí skupina 5angels je o tanci, energii a radosti ze zpívání. Dívky těší své fanoušky rytmy disco a R.n.B. Holky se skvěle doplňují a zpět i tanec si náramně užívají. Dívky tancují a zpívají od malička a ve svém životě se již do charitativních projektů zapojily, teď když jsou již známější splnily si svůj sen pomáhat jako skupina.

V nejbližší době 5angels vystupuje na benefičním večeru Bona Mente, který pořádá o.s. Život dětem k 10. výročí od svého založení, dne 29.10.2009 od 20.00hod. v divadle Hybernia, dále můžete 10.října navštívit krásné muzikálové hudební show 5angels – Tajemství v Hradci Králové a 12.11 v Českých Budějovicích. Na všech akcích na vás čekají neočekávané zážitky a pokaždé se setkáte s projektem Blesk Srdce pro děti, kdy pro jednotlivé postižené děti poputují penízky ve prospěch projektu. Podrobné informace o spolupráci naleznete na webových stránkách www.zivotdetem.cz a www.5angels.cz.

Jedná se o velmi ojedinělé a milé spojení, kdy děti pomáhají dětem. Pět andílků se rozhodlo rozdávat radost, lásku a potěšení dětem, které se potýkají se svými nelehkými osudy. Děkujeme 5angels a budeme se těšit na další informace.

obrobrobrobr