Zprávy 2009

3.8.2009

Projekt Blesk Srdce pro děti pomáhá dalším dětem

Krásný projekt Blesk Srdce pro děti, který pomáhá od března roku 2008 handicapovaným dětem a nemocnicím podpoří další děti. Tentokráte bude pomáhat v Uherské Brodu – Prokůpkovi Pospíšilovi, který dostane dětskou židličku PANDA, dále v Nove Vsi – Marečkovi Forsterovi, který obdrží chodítko Lojzík, Denisce Jančurové pořídí polohovací zařízení a Ivance Ševčíkové z Postoloprt pořídí notebook.

 

 

Celková hodnota darů činí 167 000,- Kč. Doposud projekt pomohl zakoupit rehabilitační pomůcky a přístroje v hodnotě 808 577,- Kč a s dalšími uvedenými dětmi se pomoc přiblíží k téměř 1mil. korun.

V současné době čeká na pomoc také Eliška Bočanová, které projekt věnoval opravdu velmi prostoru a právě díky laskavým dárcům (čtenářům deníku Blesk), kteří posílali dárcovské sms a finanční prostředky na bankovní účet, Eliška získá invalidní vozíček, zdravotnický kočárek, ortézu a rekonstrukci pokojíčku, který se přizpůsobí potřebám jejího postižení.

Občanské sdružení Život dětem tímto srdečně a s úctou děkuje všem laskavým dárcům, kteří prostřednictvím projektu Blesk Srdce pro děti pomáhají. Díky Vám můžeme rozdávat lásku a radost postiženým dětem po celé naší republice.