Zprávy 2009

24.4.2009

Cyklistický amatérský závod Cyklománie Cup deníku Sport pomáhá postiženým dětem

Protáhněte si tělo na kole a přijeďte se v soboru 25. dubna zúčastnit cyklistického závodu Cyklománie Cup, který pro širokou veřejnost pořádá deník Sport. Těšíme se na vaši účast!

První ročník amatérského cyklistického závodu Cyklománie Cup deníku Sport startuje v sobotu 25. dubna v 11.00 v Dobřichovicích u Prahy. Trasa závodu je rozdělena na dvě kategorie – muži (20 km) a ženy (10 km). Pro děti je připravený speciální dětský závod a samozřejmě také řada doprovodných soutěží a her.

Přihlásit do Cyklománie Cupu deníku Sport se může naprosto každý – registrace závodníků bude probíhat v den závodu od 9.00 přímo na místě. Symbolické startovné ve výši 50 Kč bude věnováno na konto charitativního projektu Blesk Srdce pro děti, na kterém občanské sdružení Život dětem spolupracuje se společností Ringier ČR a.s. a deníkem Blesk.  Cyklisté se také mohou přeregistrovat a získat podrobnější informace o závodu na webu <a href="http://www.deniksport.cz/cyklomanie">www.deniksport.cz/cyklomanie</a>. Každý  předregistrovaný závodník obdrží na místě jako dárek filmové DVD.
Vítězové závodu na prvních třech místech v každé kategorii získají pohár či plaketu a dárkový balíček deníku Sport. Kromě toho jsou pro prvních 50 závodníků v každé kategorii přichystané „Sportovní“ miniceny.

Jako bonus poskytne partner Cyklománie Cupu deníku Sport – České dráhy – každému účastníkovi závodu zdarma přepravu kola ze stanice Praha – Smíchovské nádraží do stanice Dobřichovice a zpět. 

Cyklománie Cup deníku Sport navazuje na projekt Cyklománie, v rámci kterého získali čtenáři deníku v průběhu dubna zdarma celkem 6 cykloatlasů a mohli se zapojit do třítýdenní čtenářské soutěže o atraktivní ceny.  

Závodníci i diváci Cyklománie Cupu budou mít také možnost zakoupit si od občanského sdružení Život dětem reflexní bezpečnostní pásek v hodnotě 35,- korun a tím pomoci dalším nemocným a handicapovaným dětem v České republice.

 

 

Deník Sport, založený v roce 1953, je jediný celostátní deník zaměřený na aktuální sportovní dění. Vychází od pondělí do soboty, v pátek spolu je spolu s ním distribuován suplement Sport magazín se sportovním televizním programem na celý týden.

Vydavatelství Ringier ČR, patřící pod švýcarský mediální koncern Ringier AG, je s více než 3,8 miliony čtenářů největším vydavatelem periodického tisku v České republice. Do portfolia firmy patří nejčtenější deník Blesk, deníky Aha! a Sport a časopisy Reflex, ABC, Blesk pro ženy, Blesk zdraví, Blesk Křížovky a Blesk Hobby. Společnost provozuje internetové servery <a href="http://www.blesk.cz/">www.blesk.cz</a>, <a href="http://www.ahaonline.cz/">www.ahaonline.cz</a>, <a href="http://www.deniksport.cz/">www.deniksport.cz</a>, <a href="http://www.reflex.cz/">www.reflex.cz</a> a <a href="http://www.iabc.cz/">www.iabc.cz</a>. Více informací najdete na <a href="http://www.ringier.cz/">www.ringier.cz</a>.