Zprávy 2014

3.11.2014

Rok 2014

Záznam večera můžete vidět ZDE.

Srdce pro děti 2014 v neděli 28. prosince od 20:15 hod. na TV Prima!

spd2014-clv-1185x1750Večer je věnován vážně nemocným dětem v České republice, které svým vystoupením podpoří bez nároku na honorář Karel Gott, Pavel Šporcl s cikánskou kapelou, Monika Absolonová, Petr Kolář, Bára Basiková, Hana Zagorová, Adam Mišík, Diana Kalashová se sborem Felixe Slováčka, Michal David, Jana Adamcová, Petra Janů, Pavel Vítek. Marián Vojtko s Michaelou Gemrotovou a Monika Sommerová vystoupí s písněmi z muzikálu Fantom Opery v autentických kostýmech. Večerem Vás provedou Tereza Kostková, Tomáš Kraus a Alois Švehlík. V call centru, zbudovaném v pavilonu šelem v pražské noční ZOO, se na Vás v přímém přenosu těší oblíbené tváře TV Prima Laďka Něrgešová, Ondřej Sokol, Sandra Parmová, Jiří Dvořák, Alice Bendová, Igor Chmela, Markéta Hrubešová, Jiří Štěpnička, Tereza Kostková, Martin Kraus, Bára Kozáková, Vlasta Korec a mnoho dalších umělců, zpěváků a známých osobností.

Výtěžek benefičního večera Srdce pro děti je určen na pomoc dětem v domácí péči svých rodičů, které trpí svalovou atrofií a dystrofií, autismem, dětskou mozkovou obrnou, cystickou fibrózou, mukopolysacharidózou, EB – nemocí „motýlích křídel“, onkologickým nebo kombinovaným onemocněním. Za výtěžek nakoupíme dětem nejrůznější kompenzační a rehabilitační pomůcky, zdravotnický materiál, zaplatíme speciální léčbu a přispějeme ke zlepšení zdravotního stavu dětí zajištěním ozdravných a rehabilitačních pobytů.

V předtočených vstupech se budete moci seznámit s příběhy osmi dětí, které budou tento večer symbolizovat všechny takto vážně nemocné děti v naší republice, kterým můžete pomoci již nyní a to

zasláním dárcovské sms ve tvaru DMS SRDCEPRODETI na číslo 87777
nebo zasláním libovolné finanční částky na sbírkový účet č. 83297339/0800, variabilní symbol 1234

(cena dárcovské SMS činí 30 Kč, Život dětem obdrží 28,50 Kč)

V loňském roce jsme díky Vaší podpoře pomohli více jak 500 dětem z celé České republiky. Prosím, přidejte se k nám i v letošním roce a pokud to bude jen trochu možné, nebuďte k osudu těchto dětí lhostejní. Jejich rodiny se potýkají se skutečně velkými problémy a bez cizí pomoci se, bohužel, neobejdou.

Dívejte se spolu s námi 28.12. na Primu.
Užijte si krásný večer ve společnosti hvězd a dejte své srdce dětem.

 

Medailonky partnerů a dárců

Medailonky si můžete prohlédnout na našem Youtube kanále.

Partneři večera 2014

Přehled partnerů najdete v části „Podporují nás“. Děkujeme!

Další informace

Přehled zaslaných DMS pro projekt Srdce pro děti 2014 (PDF soubor, nové okno)
Přehled laskavých dárců za rok 2014, kteří přispěli v rámci Call Centra (PDF soubor, nové okno)