Zprávy 2019

9.12.2019

Sbírka Srdce dětem v Lidlu získala pro nemocné děti úžasnou částku

V sobotu 7. prosince 2019 se na Staroměstském náměstí v Praze konal v režii Evropy 2 a Frekvence 1 koncert Radio srdcem pro Život dětem, jehož generálním partnerem byla společnost Lidl. Koncert na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi přišla podpořit řadu umělců, mezi nimi byl např. Tomáš Klus nebo kapela Slza.

Kromě hudebníků přicházeli na jeviště také partneři – společnosti, které nemocným dětem přinesly finanční dar. A na závěr přinesl šek generální ředitel společnosti Lidl Pavel Stratil, na kterém byl utajený výsledek letošní sbírky Srdce dětem. Tato už tradiční sbírka se konala ve všech prodejnách společnosti Lidl od 4.11. do 17.11. Pochopitelně jsme všichni byli nesmírně zvědaví na vybranou částku. Vždyť loni sbírka pro nemocné děti vynesla nádherných 30 miliónů korun. To je částka, která se vlastně nedá překonat, říkali jsme si a s napětím jsme roztrhávali důkladný obal na šeku. Když jsme tu úžasnou částku uviděli, měli jsme určitě všichni slzy v očích. 38 miliónů korun pro nemocné děti! To opravdu nikdo nečekal. Přitom zákazníci společnosti Lidl darovali dětem 36,5 miliónů korun a společnost Lidl vybranou částku navýšila na oněch 38 miliónů. Jedním slovem neuvěřitelné, přímo šokující!

Chceme z celého srdce co nejupřímněji poděkovat všem, laskavým zákazníkům, obětavým a nadšeným zaměstnancům a skvělému partnerovi – společnosti Lidl – která opět prokázala, že je prostě skvělá, nejen svým zbožím, ale také svým velkým srdcem a pochopením pro ty, kteří se bez naší pomoci neobejdou. Moc všem děkujeme!