Zprávy 2021

27.6.2021

Život dětem vyhlašuje sbírku „Pomoc rodinám s dětmi z postižené Moravy“

Transparentní účet: 1117771700/5500
variabilní symbol:7777

Život dětem o.p.s. se připojuje k řadě neziskových organizací, které se rozhodly pomoci tornádem zničené Moravě. I nás hluboce zasáhla tragédie způsobená tornádem a cítíme se všemi, kteří během pár minut přišli vlastně o všechno a už napořád budou mít hrůzu z každé letní bouřky. To neskutečné tornádové řádění určitě z paměti nikdy nevymažou.

Protože už 21 let podporujeme rodiny s vážně nemocnými dětmi, které také prožily řádění tornáda a žijí v současné době v provizorních podmínkách, otřeseny ztrátou či zničením domova, budou finanční prostředky ze sbírky „Pomoc rodinám s dětmi z postižené Moravy“ použity především pro ně, ale i pro další rodiny v nouzi. Věřte, že je jich bohužel skutečně hodně.

Budeme nesmírně vděčni všem našim letitým partnerům, příznivcům, i těm, kteří naši činnost za těch 21 let znají a máme jejich důvěru, když našim prostřednictvím takto postiženým rodinám pomohou.

Prosíme, přidejte se a pomozte nám pomáhat tam, kde je to právě teď víc než zapotřebí. Už nyní se na nás obracejí tyto rodiny s prosbou o mimořádnou podporu a my věříme, že spolu s laskavými lidmi jim zvládneme pomoci.

Přispět libovolnou částkou můžete na transparentní účet 1117771700/5500 pod variabilním symbolem 7777 nebo zasláním dárcovské SMS ve tvaru DMS ZIVOTDETEM60 na číslo 8 77 77.

Děkujeme všem laskavým lidem za pomoc.