Zprávy 2023

13.4.2023

O.p.s. Život dětem se stala součástí nového projektu DOBROBOT

Aktualizováno: 17.4.2023

Nadační fond Dobrobot, který stojí za stejnojmennou dobročinná aukční platformou, se rozhodl pomáhat neziskovým organizacím především financovat náklady na jejich provoz. S myšlenkou dobročinné aukční platformy na podporu organizací občanské společnosti přišel zakladatel technologické firmy Livesport Martin Hájek, který si pro spolupráci vybral Davida Procházku, zakladatele velmi úspěšné platformy Donio. Jednou z neziskových organizací zařazenou do projektu je i obecně prospěšná společnost Život dětem.

Je nám velkou ctí, že jsme se stali jednou z prvních neziskových organizacích, které Nadační fond Dobrobot do tohoto úžasného projektu pozval. Věříme, že je to ocenění naší snahy pomáhat rodinám s vážně nemocnými dětmi, dětským zařízením, která se o nemocné děti starají i nemocnicím v celé naší republice již 23 let.

Podle slov samotných zakladatelů platforma DOBROBOT vznikla z potřeby propojit charitativní projekty v jednom místě a dát jim další příležitost ke zvýšení jejich příjmů a podpořit jejich fungování. Odpovědným firmám naopak nabízí DOBROBOT možnost přispět prostřednictvím vlastních unikátních produktů a služeb.

První, kdo se rozhodl podpořit prostřednictvím DOBROBOTA o.p.s. Život dětem, je tenisový klub Sparta Praha, který do aukce věnoval dres nejlepší české tenistky posledních dvou dekád Petry Kvitové. V aukci je možné získat dres s vlastnoručním podpisem této úžasné dvojnásobné vítězky Wimbledonu. Tuto unikátní cenu získá ten, kdo v průběhu trvání aukce, přihodí nejvyšší částku. Aktuální cena je 10 200 korun a přihazovat je možné až do 25. dubna 2023.

Život dětem děkuje všem dárcům, kteří se podívají na webové stránky Nadačního fondu Dobrobot a zapojí se do aukce o dres aukce o dres Petry Kvitové.