Zprávy 2021

29.8.2021

Zábavné odpoledne pro děti i dospělé bude letos 20.9., opět na náměstí Míru v Praze

Dovolujeme si Vás informovat, že jsme pro Vás připravili i tentokrát Zábavné odpoledne, kterým zahajujeme tradiční podzimní Srdíčkové dny, veřejnou sbírku na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi.

V pondělí 20.9. na náměstí Míru v Praze 2 od 12:15 se na Vás těšíme. Přijďte určitě, protože i tentokrát jsme pro Vás připravili bohatý program. Přijdou Vás opět potěšit naši přední zpěváci, mezi nimi nebude chybět Monika Absolonová, Leona Machálková, Petr Kolář, Marian Vojtko, Petra Černocká, Kateřina Brožová, Bohuš Matuš, Hanka Křížková, Heidi Janků, Hynek Tomm a mnoho dalších.

I v letošním roce připravujeme tři preventivní stany – kontrolu mateřských znamének a pih, měření cukru v krvi i kontrolu očí u dětí. A jako vždy si u našeho stánku můžete koupit některý ze sbírkových předmětů. Otakar Brousek mladší se už těší, že spolu s námi nabídne dětem bonbóny, které jsme dostali darem od společnosti HARIBO. A věříme, že studenti SOU U Krbu Praha 10 nám opět napečou úplně čerstvé koláče.

Toto Zábavné odpoledne, které pořádáme pod záštitou starostky Městské části Praha 2 Jany Černochové, má už desetiletou tradici a my doufáme, že se vám všem, kteří přijdete, bude na nám. Míru líbit úplně stejně jako v minulých letech. Celým odpolednem vás bude provázet Vlasta a Korec a Pepa Melen. Přijďte! Bude to stát za to!