Zprávy 2023

20.4.2023

VolšoHEC RUN 2023 se blíží a opět bude i pomáhat nemocným dětem

Všem běžeckým nadšencům připomínáme, že 20.5. od 13:30 se koná už 6. ročník běhu VolšoHec Run.

VolšoHec Run je už tradiční charitativní akcí, kterou pořádají nadšenci ze společnosti PHOENIX CONTACT, s. r. o. I letos se všichni sejdou v kempu u rybníka Olšovec v Jedovnici, aby pomohli dalším nemocným dětem.

Běžci se mohou ještě stále přihlásit. Startovné je 350 Kč na osobu, tedy 1 400 Kč za štafetu čtyř běžců 4×5,5 km nebo 700 Kč za Double štafetu 2×11 km. Běžci si mohou také objednat originální běžecký dres se svým jménem za 300 Kč. Veškeré peníze za startovné i za dresy posílají účastníci přímo na konto o.p.s. Život dětem, www.zivotdetem.cz. Tento finanční dar lze uplatnit jako tzv. odčitatelnou položku od základu daně v rámci daňového přiznání či ročního zúčtovaní daně u zaměstnanců. Stačí si požádat o vystavení potvrzení o převzetí daru.

Registrovat se můžete na https://www.volsohec.cz/pro-zavodniky/

Výtěžek bude rozdělen mezi Adrianku, která trpí kombinovaným onemocněním, Jiříkem se vzácnou nemocí mukopolysacharidóza, sourozenci Jiříkem s Barunkou, kteří se potýkají dlouhodobě s onkologickým onemocněním a Anežkou, která má neurovývojovou poruchu.

Život dětem děkuje všem, kteří tuto akci s velkým nasazením a nadšením připravují, a taky těm, kteří ji už tradičně podporují. Potěší nás, když se najdou další nadšenci se sportovním duchem a srdcem na pravém místě.

Informační leták závodu

Propoizce dětských běhů