Zprávy 2022

8.12.2022

Už jen 10 dnů je možné zakoupit si lístek do tomboly o dva míče s podpisem Messiho a Ronalda

Přesně 18. prosince v 17. hodin večer končí možnost „ zabojovat“ o dva fotbalové míče s podpisem skvělých fotbalistů Messiho a Ronalda.

V rámci právě probíhajícího Mistrovství světa ve fotbale připravila o.p.s. Život dětem spolu se společností Synergy FG tombolu o dva atraktivní fotbalové míče. Jeden s originálním podpisem Lionela Messiho a druhý s originálním podpisem Cristiana Ronalda. K oběma míčům výherce obdrží FIFA World Cup certifikát pro ověření pravosti.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Za pouhých 250 Kč se každý může zakoupit na https://shop.zivotdetem.cz lístek do této mimořádné tomboly. V rámci objednávky dostane „své číslo“, které bude zařazeno do slosování. Samozřejmě je možné si zakoupit i více lístků najednou. S lístkem do tomboly nelze objednávat žádný jiný produkt z eshopu.

Losování o tyto unikátní míče proběhne 20. prosince ve 13 hodin v sídle o.p.s. Život dětem pod dohledem notáře.

Každý, kdo si zakoupí lístek do tomboly, dostane zásilku se žlutým srdíčkem jako poděkování za pomoc a podporu rodin s vážně nemocnými dětmi, protože výtěžek z této akce je určen právě jim.
Život dětem o.p.s. děkuje společnosti Synergy FG za pořízení atraktivních cen a všem za zapojení do této zcela netradiční události.

Bližší informace o možnosti získat míče s podpisy Messiho a Ronalda najdete na: https://www.zivotdetem.cz/c/projekty/ a taky na Soutěž o míč – Synergy FG (synergy-fg.cz).