Zprávy 2022

9.9.2022

Přijďte v pondělí 19.9. odpoledne na nám. Míru v Praze

Život dětem o.p.s. pořádá už tradiční Zábavné odpoledne pro děti a dospělé, kterým zahajuje podzimní Srdíčkové dny, veřejnou sbírku na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi.

Přijďte v pondělí 19.9.2022 na nám. Míru v Praze. Od 12:15 do 16:15 je připravený bohatý program s oblíbenými zpěváky, ale také zábavou pro děti, které se setkají s krásnou Pirátkou nebo klaunem Ferdou. Nebude chybět ani malování obličejů nebo skákací hrad. O.p.s. Život dětem připravila i preventivní programy. Lékaři z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady zkontrolují návštěvníkům mateřská znaménka a pihy, specialisté z Ortoptiky Dr. Očka vyšetří dětem zrak a PROMEDICA PRAHA GROUP a.s. změří všem zájemcům cukr v krvi.

Program je doslova nabitý. Jako první moderátoři odpoledne Vlasta Korec a Josef Melen přivítají na jevišti Moniku Absolonovou. Chybět nebude např. Leona Machálková, Petra Černocká, Standa Hložek, Martin Chodúr, Bohuš Matuš nebo velmi spontánní Jan Bendig a pochopitelně mnoho dalších.

Na nám. Míru bude také stánek pořádající organizace Život dětem, kde si návštěvníci mohou zakoupit některý ze sbírkových předmětů. Studenti SOU U Krbu Praha 10 opět napečou úplně čerstvé velmi chutné koláče.

Zábavné odpoledne, které Život dětem o.p.s. pořádá pod záštitou starostky Městské části Praha 2 Alexandry Udženija, má už jedenáctiletou tradici a vždy slibuje skvělou zábavu. Určitě stojí za to přijít.