Zprávy 2023

27.11.2023

Právní poradna zdarma

Vážení rodiče nemocných dětí,
dostali jsme pro Vás nabídku od advokátky JUDr. Evy Djačukové, která připravila projekt online právní poradny www.digipra.cz, který pro Vás nabízí právní služby zdarma. Online právní poradna má za cíl pomoci Vám rodičům při řešení právních problémů, aniž byste museli navštěvovat advokátní kanceláře a ušetřili tak peníze a čas, které můžete věnovat svým dětem. Digipra.cz je alternativou advokátních kanceláří, neboť slouží k zodpovězení především jednodušších dotazů zejména z oblasti občanského práva se zaměřením na problematiku nájemného, nezaplacených faktur za zboží/služby, společného jmění manželů, výživného, náhrady škody, otázek spojených se smlouvou o dílo, pracovněprávních otázek (dlužná mzda, výpověď z práce atd.), půjček, exekuce a insolvence a otázku pojistných plnění.

Funguje to tak, že rodiče při zadání svého dotazu na stránkách www.digipra.cz vloží kupón, který na požádání dostanou od nás e-mailem (email pro žádost zivotdetem@zivotdetem.cz) a ten zajistí, že dotaz bude zodpovězen zdarma. Odpovědi na dotazy jsou zpracovávané advokáty zapsanými v České advokátní komoře, a to zpravidla do 48 hodin od zaslání dotazu.

Věříme, že tato nabídka bude přínosná pro rodiče dětí, kteří jsou ve složité životní situaci a přivítali by pomoc v právních otázkách, se kterými si nevědí rady nebo si nejsou jisti, zda je jejich postup v dané věci po právní stránce správný. Díky digipra.cz si vše můžete vyřídit v klidu ze svého domova, a to bez vynaložení finančních prostředků, které jistě potřebujete na důležitější věci.