Zprávy 2022

19.7.2022

Pozvánka na náměstí Míru 19. 9. 2022 v Praze

Rádi bychom Vás informovali o přípravách na Zábavné odpoledne pro děti i dospělé, které pořádáme v pondělí 19.9. od 12:15 do 16:15. Ti, co nás sledují pravidelně, vědí, že touto akcí už tradičně zahajujeme sbírku Srdíčkové dny na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi. Zábavné odpoledne se koná v Praze 2 na nám. Míru a vstup je zdarma.

Už jsme Vás informovali, že nám přislíbila účast Leona Machálková a taky Monika Absolonová, za což jim skutečně moc děkujeme.

A dneska máme dvě krásné zprávy. Opět nás přijde navštívit a všem svým příznivcům zazpívá Petra Černocká, která v podstatě je na nám. Míru každoročně. Věříme, že i tentokrát zazpívá všem návštěvníkům tolik oblíbenou Saxanu. A taky se těšíme, že s ní opět vystoupí její manžel Jirka Pracný.

Ta druhá zpráva potěší všechny příznivce úžasného Jana Bendiga, který za námi na nám. Míru přijel loni poprvé. Všichni jsme byli nadšeni jeho bezprostředností a nesmírnou spontánností. Proto máme velkou radost, že přijede na nám. Míru i letos.

Už teď je jasné, že na ním. Míru bude 19.9. opět skvělá atmosféra s úžasnými umělci, kteří všichni vystupují bez nároku na honorář. Za to všem děkujeme. A vás všechny srdečně zveme. Přijďte! Zcela určitě to bude stát za to.

Brzy Vás budeme informovat o dalších hostech, na které se můžete těšit. Určitě si tuto akci nenechte ujít. Další umělci se postupně hlásí a my Vás o nich budeme informovat.

Takže v pondělí 19.9. ve 12.15 na nám. Míru v Praze. Udělejte si na tuto akci čas! Těšíme na Vás…