Zprávy 2022

8.8.2022

Pozvánka na náměstí Míru, 19.9. 2022, kde se koná Zábavné odpoledne pro děti i dospělé

Máme první srpnový týden za sebou a u nás vrcholí přípravy na naše Zábavné odpoledne pro děti i dospělé, které pořádáme v pondělí 19.9. od 12:15 do 16:15.

Touto akcí už tradičně zahajujeme sbírku Srdíčkové dny na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi. Zábavné odpoledne se koná v Praze 2 na nám. Míru a vstup je zdarma.

Jsme rádi, že nám naši přední zpěváci slíbili, že přijdou a všem svým příznivcům zazpívají.
Už jsme Vás informovali, že nám uvidíte a taky uslyšíte Leonu Machálkovou, Moniku Absolonovou, Petru Černockou s manželem Jirkou Pracným a taky velmi milého Jana Bendiga.

Jsme rádi, že za námi přijde také Sabina Křováková, Hynek Tomm, Andrea Andrei, z Moravy přijede Martin Chodúr, těšit se můžete taky na Heidi Janků, Bohuše Matuše, Kateřinu Brožovou i Radima Schwaba, Pavla a Moniku Trávníčkovy. Za to všem moc děkujeme.

Kdo se ještě na nám. Míru objeví, o tom si povíme zase příště, kdy už všechny uvidíte na plakátu.
A pozor, stejně jako v minulých letech Vám lékaři z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady zkontrolují mateřská znaménka a pihy, což se po tom slunečném létě opravdu hodí, odborníci z Ortoptiky dr. Očka zkontrolují dětem zrak a Promedica Praha Group a.s. všem zájemcům zkontroluje cukr v krvi.

Přijďte, těšíme se na vás, opět bude na nám. Míru 19.9. 2022 skvělá atmosféra s úžasnými umělci, kteří všichni vystupují bez nároku na honorář. Za to všem děkujeme. A vás všechny srdečně zveme. Máte se na co těšit. Příště Vás budeme informovat o dalších hostech, na které se můžete těšit. Určitě si tuto akci nenechte ujít.

Takže v pondělí 19.9. ve 12.15 na nám. Míru v Praze. Těšíme na Vás…