Zprávy 2019

17.5.2019

Pomozte s námi Haničce tím, že si přijdete zaběhat

Vedení Základní školy Antonína Sochora v Duchcově se rozhodlo spolu se svými skvělými učiteli a žáky, že zorganizují charitativní běh pro někoho, kdo to opravdu potřebuje. A protože tato škola už dlouhodobě s naší organizací spolupracuje při veřejné sbírce Srdíčkové dny, obrátila se škola na nás, zda víme o někom z Duchcova, kdo by jejich pomoc potřeboval.

To víte, že známe! Byla naše odpověď. Upřímně, my pomáháme dětem z celé naší republiky a vždycky nás nesmírně potěší, když někdo zavolá nebo napíše, že chce zorganizovat nějakou skvělou akci za účelem pomoci tomu, kdo to moc a moc potřebuje. A tak jsme škole doporučili Haničku, které pravidelně platíme speciální rehabilitace, bez kterých by nedělala vůbec žádné pokroky.

A věřte, že jí tyto rehabilitace, které pojišťovny nehradí, opravdu moc pomáhají a my věříme spolu s babičkou, která se o Haníičku stará, že jednou bude možná úplně samostatná. Opravdu jí to přejeme!

A všechny z Duchcova a jeho okolí zveme na První charitativní běh, který se koná 15.6. v 10 hodin v Duchcově v Zámecké zahradě. Přijďte si zasportovat a navíc udělat dobrý skutek!