Zprávy 2023

22.5.2023

Opět připravujeme Zábavné odpoledne pro děti a dospělé! Určitě přijďte!

V pondělí 18.9. 2023 od 12:15 do 16:15 pořádáme už tradiční slavnostní zahájení Srdíčkových dnů na nám. Míru v Praze.

Všichni, kteří jsou pravidelnými návštěvníky této úžasné akce s mnoha zpěváky, preventivními zdravotními prohlídkami, malováním obličejů, her pro děti, ale taky například malým kurzem líčení, vědí, že když dorazí, tak na vlastní oči uvidí naše známé a oblíbené zpěváky.

Před týdnem jsme umělce oslovili a máme velkou radost, že nám účast už přislíbila naše věrná stálice úžasná Monika Absolonová, už potřetí přijede Jan Bendig, to určitě potěší všechny, kteří jsou velkými fanoušky tohoto spontánního zpěváka se srdcem na pravém místě, máme radost, že se po dvou letech u nás objeví Míša Dolinová nebo zpěvák s nádherným hlasem Hynek Tomm. A to je jen začátek, který už teď slibuje krásné odpoledne.

Všichni umělci přicházejí na nám. Míru, aby podpořili veřejnou sbírku Srdíčkové dny a tím ukázali, že jim jejich osud není lhostejný. Samozřejmě všichni vystupují bez nároků na honorář. Za to jim patří velký dík.

Brzy Vás seznámíme s dalšími hosty této akce, na kterou Vás srdečně zveme. Kromě umělců se můžete seznámit i s nemocnými dětmi, kterým pomáháme a rodiče Vám potvrdí, jak moc je pro ně pomoc od laskavých lidí důležitá.

Takže v pondělí 18.9. ve 12:15 přijďte na nám. Míru v Praze. Určitě nebudete litovat!