Zprávy 2021

18.8.2021

Oliverek a sbírka na jeho léčbu

V poslední době se někteří z našich příznivců ptají, jak se daří Oliverkovi, pro kterého jsme na jeho léčbu získali loni přes 53 miliony korun.

Jsme rádi, že Vás můžeme informovat o tom, že se mu v mezích možností daří dobře. Rodiče vynakládají velké úsilí a množství lásky a pochopitelně si přejí, aby se jeho stav zlepšoval. Společně věříme, že se třeba i pro něho najde možnost léčby a peníze, které se pro něho vybraly, budou použity jen pro malého Oliverka. Prozatím čekají podle dohody s rodiči právě na tuto chvíli. Jak jsme už informovali, zaplatíme z nich pouze velké a upravené auto, které rodiče pro chlapečka potřebují. Jinak se o něho staráme a přispíváme podle potřeb rodiny z peněz ostatních dárců, což potvrzuje tatínek Oliverka. Ten napsal:

„Velice si vážíme podpory všech dárců, kteří prostřednictvím o.p.s. Život dětem přispěli Oliverkovi na jeho smysluplnější život. S o.p.s. Život dětem a její ředitelkou Marií Křepelkovou máme velice vlídné vztahy a Oliverkovi se ve všem snaží vyjít vstříc. Oliverkovi byly z financí laskavých dárců této organizace v průběhu tohoto roku uhrazeny rehabilitace v neurorehabilitačním centru Arcada Ostrava, a doplatek na polohovací židličku s vertikalizačním stojanem v jednom.

Z financí veřejné sbírky pro Oliverka byla uhrazena zálohová faktura na pořízení speciálně upraveného vozu pro převoz, na jehož výrobu momentálně čekáme. Velice si vážíme podpory všech dárců a záštity Život dětem, která nám a především Oliverkovi vychází vstříc.“

Držíme Oliverkovi palce a rodičům přejeme hodně síly, energie a naděje.