Zprávy 2023

1.10.2023

Ohlédnutí za slavnostním zahájením Srdíčkových dnů na nám. Míru

18.9.2023 odpoledne proběhlo na nám. Míru v Praze už tradiční Slavnostní zahájení Srdíčkových dnů, veřejném sbírky na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi.

Akce byla naprosto skvělá. Bylo nádherné počasí, sluníčko svítilo až moc, všichni z umělců, kteří slíbili, že přijdou zahrát a zazpívat, dorazili, dorazilo i hodně návštěvníků a taky rodiny s nemocnými dětmi, kterým pomáháme.

Atmosféra na nám. Míru byla úžasná. Moderátoři Vlasta Korec a Pepa Melen ani nemuseli upozorňovat na stany s preventivními programy, protože jak u kontroly mateřských znamének a pih, tak u měření cukru v krvi nebo kontroly očí u dětí bylo pořád plno, děti za chvíli chodily s pomalovanými obličeji a po koláčích, které od rána pekli studenti SOU gastronomie U Krbu v Praze 10, se jen zaprášilo.

Návštěvníci vítali všechny umělce a měli velkou radost, že se s nimi mohou osobně pozdravit. Určitě stálo za to na nám. Míru dorazit.

Z akce chystáme video, které samozřejmě tu nádhernou atmosféru dokonale zachytí. Teď přinášíme alespoň několik fotografií.