Zprávy 2015

30.3.2015

Natáčení klipu k písni „Svět má děti rád“ je v plném proudu

V pátek 27.3. začalo natáčení klipu k písni „Svět má děti rád“ v ateliérech Pokrok na Praze 3. Natáčení se zúčastnilo mnoho dětí se svými rodiči, kterým tímto srdečně děkujeme za podporu a pomoc.Poděkování patří také panu režisérovi Davidovi Kočárovi a celému týmu.

Píseň „Svět má děti rád“ vznikla v roce 2014, kdy jsme opětovně spojili charitativní činnost s hudbou a složili pro naše dárce a na podporu naší činnosti tuto píseň v podání Diany Kalashové, která je tváří naší obecně prospěšné společnosti Život dětem. Dianka do přípravy písničky vložila se svou rodinou doslova celé své srdce. Hudbu složil známý hudební skladatel Pavel Vaculík, text napsala paní Anna Strnadová, předsedkyně správní rady naší o.p.s. Život dětem. Písničku jste v premiéře slyšeli 28.12. v rámci přímého přenosu Srdce pro děti na TV Prima.

Píseň je zaměřena především na lásku, jak je důležité a krásné dávat dětem lásku, všem dětem na celém světě, protože děti jsou čisté duše, jsou naší budoucností a jsou úžasné, ať se jedná o děti zdravé, nemocné, opuštěné a jakékoliv národnosti.

Věříme, že se Vám nový klip bude líbit a budete ho sdílet dále ……. a tím i poselství, které v sobě píseň nese …

obrazek 10 obrazek  obrazek 9  obrazek 7  obrazek 6  obrazek 5  obrazek 2  obrazek 3  obrazek 1