Zprávy 2022

11.7.2022

Lukášovy narozeniny s Mitsubishi pro malého Jiříka

I v tomto roce zorganizoval Lukáš Kerekanič, který pracuje v Lidlu v Týně nad Vltavou krásnou akci, jejíž výtěžek tentokrát dostane malý Jiřík. Na akci se přijela podívat i naše kolegyně Zdeňka Křupková.

Lukáš o akci napsal:

Stejně jako minulý rok se i letos uskutečnil dlouho očekávaný víkend – Mitsubishi kempování #2. Sešli se příznivci z celé republiky a nejen odtud. Zavítali k nám naši sousedé Slováci a spolu s nimi se k nám přijeli podívat jedinci až z Maďarska. 

Celý sraz začínal v pátek, kdy se všichni sešli v kempu Vážka ve Varvažově. Jelikož jsme tentokrát měli autokemp pro sebe, mohli jsme se více vyřádit. V pátek se k nám připojila první část bonusového programu, pan Pavel Smola dovezl za pomocí našich dvou účastníků své 3 vozy: Mitsubishi LancerEVO 1, 4 a 7. Večer byla možnost sejít se u táboráku a seznámit se s novými členy naší rozrůstající se rodiny.

Sobota se nesla v duchu soutěží, kvízů a her pro děti. Mohl se zúčastnit, kdo chtěl. Zájem byl ovšem podpořen, když se účastníci dozvěděli, že na ně čekají poháry či medaile. Hry pro děti nezůstali stranou. Na starost je měl jeden z našich organizátorů, který je sám v duši stále dítětem, takže si s dětmi pár her zahrál i on sám. Večer, po rozdání tomboly a cen se začalo vybírat na malého Jiříka, který byl nelehkým osudem zasažen genetickou mutací. Nakonec už jen probíhala volná zábava.

V neděli se po zabalení hlavního tábora vyrazilo na hrad Zvíkov, kde se předával šek s vybranými penězi Jiříkově rodině. Následně na to se jelo na spanilou jízdu do protivínské ZOO a k temelínským věžím. Tam jsme se rozloučili a jeli každý svou cestou s vírou, že příští rok Mitsubishi kempování bude ještě lepší než ty dva předchozí.