Zprávy 2022

9.11.2022

Ještě do neděle 13.11. můžete ve všech prodejnách Lidl přispět do sbírky Srdce dětem a pomoci rodinám s vážně nemocnými dětmi.

Prosíme, zastavte se v Lidlu, kupte si u pokladny samolepku ve tvaru srdíčka za minimální cenu 30 Kč a nalepte ji do velkého srdce ve výloze. Přidejte se tak k laskavým dárcům, kteří už „své“ srdíčko nalepili. Při lepení srdíčka si můžete udělat selfíčko, fotku zveřejnit na vašich sociálních sítích a vyzvat své přátelé, aby se do tolik potřebné sbírky taky zapojili.
Malý Tomášek z Ostravy na fotkách, který je vážně nemocný, se s maminkou do sbírky taky zapojil. I jemu sbírka prostřednictvím o.p.s. Život dětem pomáhá. Přidejte se taky třeba s textem: Podporuji sbírku Srdce dětem, která probíhá ve všech prodejnách Lidl do neděle 13. listopadu. Koupí samolepky za minimální částku 30 Kč můžete podpořit spoustu nemocných dětí, které trpí závažnými diagnózami, jako je spinální svalová atrofie, mukopolysacharidóza nebo nemoc motýlích křídel. #srdcedetem #lidlcz

I Matyášek z videa, kterému sbírka Srdce dětem taky pomáhá, přišel s maminkou do Lidlu, aby společně zakoupili a nalepili srdíčko a podpořili stejně nemocné děti.

Přidáte se taky?
Děkujeme.